|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש לי בעיה שמשגעת אותי כבר משו כמו חודש וחצי הידיים שלי מילימטר לא זזו בגודל! ובנתיים ההיקף חזה שלי גדל ב-4 ס"מ בתקופה הזאת.
אני עושה AB מפוצל דיי רגיל A חזה כתפיים יד אחורית B רגליים גב יד קידמית מה עושים? :cry_1: :cry_1: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() תשנה תרגילים, תוסיף/תוריד סטים, סופר סטים דרופ סטים, תקוף את השריר מכל כיוון עד שהוא יגיב.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() איזה תרגילים אתה עושה ליד קדמית וכמה סטים?
אולי אתה לא עובד על מאקסימום משקל למספר החזרות שאתה עושה? ניסית לעלות ת'משקל? חוץ מזה שזה גם גנטיקה אבל בכלל לא גדל אפילו לא טיפה...למרות שחודש וחצי זה לא כזה הרבה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
ולאיתן תן לי המלצות לאיזה משו אחי.. למה יותר מיידי סטים אני לא עושה אני עושה 4x8 ואני ניסיתי לגוון בין התרגילים אנלא רואה הבדל.. חשבתי לעשות אולי ABC A חזה כתפיים B גב רגליים C ידיים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() אממ אני עכשיו עושה את התוכנית הבאה בabc:
כפיפת מרפק בפריצ'ר 3 סטים של 8-12, כל סט מגיע לכשל. כפיפת מרפק בישיבה יד יד בדאמבלס 4 סטים של 8-12 +3 סופר סטים פטישים (8 חזרות). אני מאוד נהנה מההרגשה של הפאמפ אחרי האימון אבל אני לא יכול עוד להגיד כמה אני גודל בה, היא חדשה לי.. תנסה אתה לבד לנסות דברים... אתה מכיר את הגוף שלך יותר מכל אחד אחר...תעשה כל מיני נסיונות ותראה ממה אתה גדל הכי טוב. טיפ שלי: תעשה לעצמך לוג כזה שתראה באיזה תרגילים וטווחי חזרות גדלת הכי טוב... ככה תכיר טוב יותר את הגוף שלך
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה רוצה להגדיל ידיים אז עדיף תלך ע"פ עיקרון העדיפות: תתחיל באימון לעבוד על ידיים(קדמית או אחורית). לא צריך לשנות את התוכנית רק תאמן את הידיים ראשונות ואחר-כך תאמן חזה, רגליים ועוד...
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה רוצה הצעה שלי, תנסה להתאמן על היד הקידמית והאחורית ביחד לפעמים בסופרסטים. דוגמא לאימון כזה: (1) לחיצה צרפתית מוט W שכיבה + כפיפת מרפקים בישיבה דאמבלס (2) לחיצת חזה ידיים צמודות + כפיפת מרפקים מוט ישר עמידה (3) משיכת כבל מטה + כפיפת מרפקים מוט W בפריצ'ר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() עושה רושם שאתה היית עובד על הידיים אחרונות לאחר אימון חזה/גב ,
לכן מה שאני הייתי ממליץ לך לעשות כרגע זה או לשנות את הרוטינת אימונים שלך ל- גב , יד אחורית , כתפיים חזה , יד קדמית , רגליים ואז אתה כנראה תראה שינוי כלשהו על הידיים... אבל מה שאני באמת ממליץ אם הידיים בפיגור רציני זה לתת בדגש על הידיים ולעשות אימון נפרד לידיים... יש לי בחוברת כלשהי איזה מאמר על רוטינה כזאת שהולכת ככה : ABCB A - רגליים , חזה B - ידיים C - גב , כתפיים B - ידיים (התוכנית כוללת ימי מנוחה אבל אתה כבר תכניס אותם בין האימון ידיים הראשון לאימון C , אני ממליץ על יומיים מנוחה) אני לא יודע איך בפועל התוכנית עובדת כי מעולם לא ניסיתי אותה אבל אני מתכנן להיכנס בה כשאני יחזור לעבוד ידיים שוב... תנסה אולי תראה תוצאוח לדעתי הדרך הכי טובה זה להוריד עצימות משאר הגוף ולהתרכז בידיים באימון משלהם לדעתי זה הכי טוב וככה גם פעם הייתי עושה והידיים היו הנקודה החזקה אצלי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אליאב קרייסלר, אתה לא חושב שיש פה יותר מדי התנגשויות של שרירים (אחורית אחרי חזה וכו')?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה לחיצות שיעשה באחיזה רחבה , ואז אין שום בעיה עם עבודת החזה והיד אחורית בעיקר שזה לא ביום אחר יום... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() A = עליון B= תחתון , תעשה את זה ותחוש שיפור
וגם ממליץ לעשות את תרגילי הכתפיים\חזה\גב באחיזה צרה יותר
![]() |
#15 |
|
![]() ליאו מה זה יתן לי? לגמור חזה גב כתפיים וידיים באימון אחד =\ במקום שהידיים יבואו אחרי 2 שרירים הם יבואו אחרי 3\4
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אני אישית חושב שיכול להיות הבעיה היא אחרת
הטכניקה נכונה ? אולי בחירת התרגילים שלך לא משהו בסופו של יום ,אין על הold Shcool , וכפיפות מרפק עם מוט בעמידה , פריצ'רים לסוגיים , וכפיפות עם דאמבלים כבדים בעמידה , הן התרגילים האיכותיים ביותר שתוכל למצוא בנוגע לבניית מסה בידיים שלך אולי אתה לא עובד כבד מספיק ? בסופו של יותר משקלים גדולים בונים אנשים גדולים תוריד מעט את טווח החזרות ותתחיל להעמיס פלטות על המוט , כמובן שלא על חשבון טכניקה ,אבל בהחלט מותר לרמות מעט בחזרות האחרונות של הסט ,או שהספוטר יסחוט ממך בכוח חזרות . תנסה להוסיף טיפה משקל כל אימון , כל אימון תוסיף קצת בתרגיל אחר , אפילו להיתחזק בקילו ,אבל העיקר שתהיה עליה בכח,יש יחס ישיר בין העליה בכח לעליה במסה ,אומנם זה לא הפקטור היחיד ,אבל זה משמעותי. Stick To The Basics , בסיסי וכבד
![]() |
#17 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
איזה שטויות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מסכים עם arbel. לפי דעתי תעבור לחזרות נמוכות על משקל כבד. מה הטווח חזרות שאתה בד"כ עובד איתו? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל לא מסבירים למה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אבל מוזר לי שאתה טוען שזה שטויות אכפת לך להרחיב ?
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|