ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   ידיים לא גודלות ): (https://israelbody.com/showthread.php?t=6650)

toxicity 07-03-07 20:24

ידיים לא גודלות ):

יש לי בעיה שמשגעת אותי כבר משו כמו חודש וחצי הידיים שלי מילימטר לא זזו בגודל! ובנתיים ההיקף חזה שלי גדל ב-4 ס"מ בתקופה הזאת.
אני עושה AB מפוצל דיי רגיל A חזה כתפיים יד אחורית B רגליים גב יד קידמית
מה עושים? :cry_1: :cry_1:

Yoshi-Moto 07-03-07 20:26

תשנה תרגילים, תוסיף/תוריד סטים, סופר סטים דרופ סטים, תקוף את השריר מכל כיוון עד שהוא יגיב.

idof111 07-03-07 20:26

איזה תרגילים אתה עושה ליד קדמית וכמה סטים?
אולי אתה לא עובד על מאקסימום משקל למספר החזרות שאתה עושה? ניסית לעלות ת'משקל?
חוץ מזה שזה גם גנטיקה אבל בכלל לא גדל אפילו לא טיפה...למרות שחודש וחצי זה לא כזה הרבה..

toxicity 07-03-07 22:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי idof111
איזה תרגילים אתה עושה ליד קדמית וכמה סטים?
אולי אתה לא עובד על מאקסימום משקל למספר החזרות שאתה עושה? ניסית לעלות ת'משקל?
חוץ מזה שזה גם גנטיקה אבל בכלל לא גדל אפילו לא טיפה...למרות שחודש וחצי זה לא כזה הרבה..

אולי חודש וחצי זה לא הרבה אבל לא להתקדם מילימטר בידיים ולהתקדם 4 ס"מ בחזה אני חושב שזה משו אחר..
ולאיתן תן לי המלצות לאיזה משו אחי.. למה יותר מיידי סטים אני לא עושה אני עושה 4x8 ואני ניסיתי לגוון בין התרגילים אנלא רואה הבדל..
חשבתי לעשות אולי ABC
A חזה כתפיים
B גב רגליים
C ידיים

Yoshi-Moto 07-03-07 23:02

אממ אני עכשיו עושה את התוכנית הבאה בabc:
כפיפת מרפק בפריצ'ר 3 סטים של 8-12, כל סט מגיע לכשל.
כפיפת מרפק בישיבה יד יד בדאמבלס 4 סטים של 8-12 +3 סופר סטים פטישים (8 חזרות).

אני מאוד נהנה מההרגשה של הפאמפ אחרי האימון אבל אני לא יכול עוד להגיד כמה אני גודל בה, היא חדשה לי..

תנסה אתה לבד לנסות דברים... אתה מכיר את הגוף שלך יותר מכל אחד אחר...תעשה כל מיני נסיונות ותראה ממה אתה גדל הכי טוב.

טיפ שלי: תעשה לעצמך לוג כזה שתראה באיזה תרגילים וטווחי חזרות גדלת הכי טוב... ככה תכיר טוב יותר את הגוף שלך

kaga 08-03-07 12:13

אם אתה רוצה להגדיל ידיים אז עדיף תלך ע"פ עיקרון העדיפות: תתחיל באימון לעבוד על ידיים(קדמית או אחורית). לא צריך לשנות את התוכנית רק תאמן את הידיים ראשונות ואחר-כך תאמן חזה, רגליים ועוד...

nafusi 08-03-07 17:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kaga
אם אתה רוצה להגדיל ידיים אז עדיף תלך ע"פ עיקרון העדיפות: תתחיל באימון לעבוד על ידיים(קדמית או אחורית). לא צריך לשנות את התוכנית רק תאמן את הידיים ראשונות ואחר-כך תאמן חזה, רגליים ועוד...

לא הבנתי מה הקשר ...

AAA 08-03-07 21:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kaga

מצטער אבל זה שטות מה שאתה אומר. צריך להתחיל בשריר הגדול, להתיש את השריר (אם זה יד קידמית באימון גב, או יד אחורית באימון חזה) ואחרי זה להתאמן על השריר באופן מבודד. כדי לקבל היפרטרופיה צריך להתיש את השריר, אם הוא יתחיל עם הידיים קודם אולי הוא ירים יותר משקל אבל משקלים לא בהכרח אומרים יותר גודל, תזכרו זה לא הכמות אלא העצימות! תעלה את העצימות, כמו שהציעו לך.

אם אתה רוצה הצעה שלי, תנסה להתאמן על היד הקידמית והאחורית ביחד לפעמים בסופרסטים.

דוגמא לאימון כזה:
(1) לחיצה צרפתית מוט W שכיבה + כפיפת מרפקים בישיבה דאמבלס
(2) לחיצת חזה ידיים צמודות + כפיפת מרפקים מוט ישר עמידה
(3) משיכת כבל מטה + כפיפת מרפקים מוט W בפריצ'ר

toxicity 08-03-07 21:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי aaa
מצטער אבל זה שטות מה שאתה אומר. צריך להתחיל בשריר הגדול, להתיש את השריר (אם זה יד קידמית באימון גב, או יד אחורית באימון חזה) ואחרי זה להתאמן על השריר באופן מבודד. כדי לקבל היפרטרופיה צריך להתיש את השריר, אם הוא יתחיל עם הידיים קודם אולי הוא ירים יותר משקל אבל משקלים לא בהכרח אומרים יותר גודל, תזכרו זה לא הכמות אלא העצימות! תעלה את העצימות, כמו שהציעו לך.

אם אתה רוצה הצעה שלי, תנסה להתאמן על היד הקידמית והאחורית ביחד לפעמים בסופרסטים.

דוגמא לאימון כזה:
(1) לחיצה צרפתית מוט W שכיבה + כפיפת מרפקים בישיבה דאמבלס
(2) לחיצת חזה ידיים צמודות + כפיפת מרפקים מוט ישר עמידה
(3) משיכת כבל מטה + כפיפת מרפקים מוט W בפריצ'ר

הקטע הוא שאין לי איך לשלב את שתי הידיים בסופרסטים למה בגלל שאני עובד על Ab.. תבדוק את ה Abc שעשיתי למעלה ותגיד לי אם הוא אפשרי או אפקטיבי..

אליאב קרייסלר 09-03-07 10:47

עושה רושם שאתה היית עובד על הידיים אחרונות לאחר אימון חזה/גב ,
לכן מה שאני הייתי ממליץ לך לעשות כרגע זה או לשנות את הרוטינת אימונים שלך ל-

גב , יד אחורית , כתפיים
חזה , יד קדמית , רגליים

ואז אתה כנראה תראה שינוי כלשהו על הידיים... אבל מה שאני באמת ממליץ אם הידיים בפיגור רציני זה לתת בדגש על הידיים ולעשות אימון נפרד לידיים...
יש לי בחוברת כלשהי איזה מאמר על רוטינה כזאת שהולכת ככה : ABCB

A - רגליים , חזה
B - ידיים
C - גב , כתפיים
B - ידיים
(התוכנית כוללת ימי מנוחה אבל אתה כבר תכניס אותם בין האימון ידיים הראשון לאימון C , אני ממליץ על יומיים מנוחה)

אני לא יודע איך בפועל התוכנית עובדת כי מעולם לא ניסיתי אותה אבל אני מתכנן להיכנס בה כשאני יחזור לעבוד ידיים שוב...
תנסה אולי תראה תוצאוח לדעתי הדרך הכי טובה זה להוריד עצימות משאר הגוף ולהתרכז בידיים באימון משלהם לדעתי זה הכי טוב וככה גם פעם הייתי עושה והידיים היו הנקודה החזקה אצלי :(

Dino Psaras 09-03-07 13:24

אליאב קרייסלר, אתה לא חושב שיש פה יותר מדי התנגשויות של שרירים (אחורית אחרי חזה וכו')?

אליאב קרייסלר 09-03-07 17:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
אליאב קרייסלר, אתה לא חושב שיש פה יותר מדי התנגשויות של שרירים (אחורית אחרי חזה וכו')?

חחחחחחחח אחי אם יש לו שכל הוא יכול להבין לבד שאת האימונים על כל שאר הגוף הוא עושה יותר חלשים בכל המובנים...
חוץ מזה לחיצות שיעשה באחיזה רחבה , ואז אין שום בעיה עם עבודת החזה והיד אחורית בעיקר שזה לא ביום אחר יום...

toxicity 09-03-07 18:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
חחחחחחחח אחי אם יש לו שכל הוא יכול להבין לבד שאת האימונים על כל שאר הגוף הוא עושה יותר חלשים בכל המובנים...
חוץ מזה לחיצות שיעשה באחיזה רחבה , ואז אין שום בעיה עם עבודת החזה והיד אחורית בעיקר שזה לא ביום אחר יום...

הקטע הוא שלהוריד עצימות מחזה והגב זה סתם נאחס =\ וגם אם אני יוריד עצימות ויעבור לעשות יותר ידיים זה מגביר תסכנה לפציעה.. קיצקץ נראה לי אני פשוט ישמר תמסה בגב החזה וברגליים ויתחיל לעשות הרבה יותר ידיים

Leo 09-03-07 19:13

A = עליון B= תחתון , תעשה את זה ותחוש שיפור

וגם ממליץ לעשות את תרגילי הכתפיים\חזה\גב באחיזה צרה יותר

toxicity 09-03-07 19:22

ליאו מה זה יתן לי? לגמור חזה גב כתפיים וידיים באימון אחד =\ במקום שהידיים יבואו אחרי 2 שרירים הם יבואו אחרי 3\4

arbel2 09-03-07 19:33

אני אישית חושב שיכול להיות הבעיה היא אחרת

הטכניקה נכונה ?
אולי בחירת התרגילים שלך לא משהו
בסופו של יום ,אין על הold Shcool , וכפיפות מרפק עם מוט בעמידה , פריצ'רים לסוגיים , וכפיפות עם דאמבלים כבדים בעמידה , הן התרגילים האיכותיים ביותר שתוכל למצוא בנוגע לבניית מסה בידיים שלך

אולי אתה לא עובד כבד מספיק ? בסופו של יותר משקלים גדולים בונים אנשים גדולים
תוריד מעט את טווח החזרות ותתחיל להעמיס פלטות על המוט , כמובן שלא על חשבון טכניקה ,אבל בהחלט מותר לרמות מעט בחזרות האחרונות של הסט ,או שהספוטר יסחוט ממך בכוח חזרות .
תנסה להוסיף טיפה משקל כל אימון , כל אימון תוסיף קצת בתרגיל אחר , אפילו להיתחזק בקילו ,אבל העיקר שתהיה עליה בכח,יש יחס ישיר בין העליה בכח לעליה במסה ,אומנם זה לא הפקטור היחיד ,אבל זה משמעותי.

Stick To The Basics , בסיסי וכבד

Dino Psaras 09-03-07 20:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
אני אישית חושב שיכול להיות הבעיה היא אחרת

הטכניקה נכונה ?
אולי בחירת התרגילים שלך לא משהו
בסופו של יום ,אין על הold Shcool , וכפיפות מרפק עם מוט בעמידה , פריצ'רים לסוגיים , וכפיפות עם דאמבלים כבדים בעמידה , הן התרגילים האיכותיים ביותר שתוכל למצוא בנוגע לבניית מסה בידיים שלך

אולי אתה לא עובד כבד מספיק ? בסופו של יותר משקלים גדולים בונים אנשים גדולים
תוריד מעט את טווח החזרות ותתחיל להעמיס פלטות על המוט , כמובן שלא על חשבון טכניקה ,אבל בהחלט מותר לרמות מעט בחזרות האחרונות של הסט ,או שהספוטר יסחוט ממך בכוח חזרות .
תנסה להוסיף טיפה משקל כל אימון , כל אימון תוסיף קצת בתרגיל אחר , אפילו להיתחזק בקילו ,אבל העיקר שתהיה עליה בכח,יש יחס ישיר בין העליה בכח לעליה במסה ,אומנם זה לא הפקטור היחיד ,אבל זה משמעותי.

Stick To The Basics , בסיסי וכבד

איזה שטויות..

VoRteX 09-03-07 20:15

ציטוט:

איזה שטויות..

ממש לא שטויות. אם אתה כותב תגובה לפחות תכתוב תגובה רצינית.
אני מסכים עם arbel.
לפי דעתי תעבור לחזרות נמוכות על משקל כבד.
מה הטווח חזרות שאתה בד"כ עובד איתו?

HotChizzy 09-03-07 20:15

ציטוט:

איזה שטויות..

מת על אנשים שמגיבים בשלילה מוחלטת
אבל לא מסבירים למה.

arbel2 09-03-07 20:17

ציטוט:

איזה שטויות..

איש באמונותו יחיה
אבל מוזר לי שאתה טוען שזה שטויות
אכפת לך להרחיב ?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:26.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ