|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זה 6 שבועות בגדול אבל היה באמצע שבועות לג בעומר ויום העצמאות אז יוצא משו כמו 5 שבועות.?
התחלתי 1.73 72 קילו אני עכשיו 1.74 69-68 קילו אני אשקל כשירדו הנוזלים של ההעמסה אתמול זה תחילת שבוע שלישי לחיטוב דל פחמימה לפני: ![]() ![]() ![]() ![]() עכשיו: (התמונה של הפרונט זה לפני שבוע וחצי אין לי עדכני עדיין) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה החרא הזה? תפסיקו להעלות תמונות כאלה!!! זה מביך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחשלי במקומך הייתי מתחיל מאסה ל חצי שנה הקרובה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה מביך מה יש לך אני רק בתחילת הדרך אתה רוצה לראות תמונה לפני חצי שנה?
אני לא מוצא סיבה להתחיל מסה בתחילת קיץ על אחוז שומן 15 , זה טעות.. אכפת לי יותר מאיך שאני נראה לא רוצה להיות עם 25 אחוז שומן על 85 קילו |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() איגור- בתור מנהל לעתיד, תעשה משהו עם החרא הזה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() ברוך הבא לפיתוח גוף, כנס למכון תעשה ss במשך שנה, אחרי זה תעשה חיטוב שיהיה בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שי -- סחתיין על אורך הרוח וקבלת הפנים היפה. מה, החלטת להפוך למלאך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() כן אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() תודה
אתה איש יקר |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חשבתי פורום על רמה..
חוץ מלהוריד לאנשים מוטיבציה ולהגיד ביקורות רעות, אתם לא מועילים בשום דבר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
נפיחון
|
![]() שיי תתבייש לך! אתה מוריד לאנשים תמוטיבציה. תראה מה עשיתה לבחור עכשיו הוא לא יפסיק להתאמן וגם ss כבר לא מעניין אותו יותר..............
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() זה שאני חדש בפורום לא אומר שאני חדש בחיים מה מצחיק בהסתלבטויות המטומטמות שלכם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() זה מביך מבחינתך בתור "בודיבילדר" בעוונטה, אבל יש אנשים בעלי גוף גם פחות אסטטי מהבחור הנ"ל שיכולים לעשות ממך כלבה שלהם - זה יהיה הרבה יותר מביך. אז אני מציע לך לרדת קצת מהעץ שטיפסת עליו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה קשור זה לא שאחד ממכם פה יתפוס אותי מחר ברחוב...
אתם יכולים לפרגן לתת תגובות על איך החיטוב הולך ולא ישר לשפוט על זה שאני לא מתאמן 3 שנים ואין לי 40 קילו שריר בגוף אז אין טעם להגיב לי תגובות רציניות עשיתי דרך ארוכה הייתי שמן הרבה מאוד זמן ירדתי והתחלתי בלי שריר בכלל בשבילי זה אחלה של התקדמות . |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() תשמע, אני לא יודע איך היית לפני כן אבל אם אתה אומר ״שמן״ אז מגיע לך כל הכבוד על השינוי.
לעניינינו, תעביר את הקיץ הבא בשלום - ועם בואו של הגשם הראשון תתחיל מסה מבוקרת לפחות חצי שנה. אין לך הרבה מסת שריר בכדי לחטב אבל אם כבר אז כבר. בנוגע לתגובות של אנשים - פוגשים פה אנשים מכל הצבעים קח בקלות , ושיהיה לך בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() כשסיימתי לרדת הייתי על אחוז שומן עדיין סביר ולא נמוך, לא ירדתי עד הסוף
ככה הייתי לפני חצי שנה בדיוק כשהתחלתי להתאמן (מתאמן רק 4 חודשים רציני..) אתם לא יכולים להגיד שאין שיפור טוב פה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה שבועות בחיטוב | oRis | גלריות הגולשים | 58 | 11-05-10 16:20 |
תמונות שלי 5 שבועות בחיטוב | idoshaq | גלריות הגולשים | 18 | 11-06-09 00:42 |
[תמונות] מתאמן שלושה שבועות תמונות מההתחלה ותמונות עכשיו | TAMIRSUS | גלריות הגולשים | 39 | 05-10-08 14:43 |
אני כחמישה שבועות בחיטוב... תמונות של אז והיום... | namo | גלריות הגולשים | 4 | 24-04-08 10:19 |
3 שבועות בחיטוב כרגע | Furious1988 | גלריות הגולשים | 26 | 03-03-08 21:17 |