|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() זאת פחות או יותר המסקנה מכל הסיפור
למרות שבבוקר יותר קשה כי אין הרבה פחמימות בדם זה יותר עדיף לשריפת שומן אחי אחרי זה אל תתבייש תאכל בכיף איזה 2 קערות דגני בוקר (דל שומן, אני ממליץ על דגני בוקר Quaker Oats אין כמו לאכול שיבולת שועל בתור דגני בוקר) אחרת לא יהיה לך אנרגיה במהלך היום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אל תעשה בבוקר כם ככה הגוף מדולל.
תעשה בהמשך היום אחרי שהגוף מתודלק ותעשה סביבות חצי שעה 40 דקות על דופק מקסימלי כדי לשרוף כמה שיותר קלוריות אחרי הכל המאזן הקלורי קובע הכל... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם אני חדש
![]() רציתי לדעת ( בהקשר לנושא), מתי לעשות ריצה? אני שומר את הריצה לסוף האימון, אחרי שכבר סיימתי לעבוד עם משקולות ובטן. האם זה טוב? לשמור את הריצה כתרגיל האחרון... ואם לא, אז מתי כן? נ.ב - אני לא לוקח אבקת חלבון, ואין לי אפשרות לרוץ אחרי החדר כושר. עריכה: שחכתי לציין שאני רץ 3 פעמים בשבוע ( בסוף כל אימון) כ3 קילומטר +- לאימון. האם אני צריך להפחית את הריצות כדי שהשרירים יגדלו? הקטע הוא שאני רוצה להוריד קצת אחוזי שומן (הרגליים, או הרגליים). |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא טוב אתה חייב לקבל מנת חלבון תעשה דבר כזה יום אימון יום ריצה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר מתחיל
|
![]() אבל הסברתי לך שאני לא יכול.
אני 3 פעמים בשבוע בחדר כושר, ואין לי זמן אחר. אולי כדאי לי להוריד את מינון הריצות לפעם אחת בשבוע ( אימון על גב וכתפיים), ובשאר הזמן להשאיר ידיים וחזה בלי אירובי ( או אולי אני יעשה בימים האלו אופניים?). ומתי לרוץ שאני כן רץ...כתרגיל אחרון באמון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית עושה אירובי אחרי האימון משקולות וגם זה יוצא לי בשעות טובות בין 8 ל 9 בערב
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|