|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
Banned
|
![]() כדי להזיז את המוט, פוורליפטרים זקוקים למסת שריר ולא לשומן.
גם אלה שמשתתפים בקטגוריה פתוחה לא בהכרח שמנים (ד"א זה 125+) והם ניראים טוב יותר מרוב הבילדרים שעולים על הבמה בכמה מקומות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל המודה עכשיו זה ק1ב*1ת 125.. ![]() יש מצב שאני מתבלבל בין wl ל pl .. [wl זה כנראה 110+ ... אולי] לדוגמא ביל קזמאייר.. למרות שלא פאוורליפטינג היה העיסוק המקורי שלו נראה מעולה! הר אדם! ולא על אחוז שומן גבוה בצורה מפחידה קזמאייר הוא המפלץ המקורי
![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי TUXLIGHT, 23-09-10 בשעה 00:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
הושעה
|
![]() כאילו בכללי, מטרות אחרות וכל זה - אבל לי בודיבילדינג תחרותי, למרות ההשקעה (ויש השקעה, שאני כן מכבד) - נראה גיי מדי והרבה אנשים שמעורבים בו מתנהגים כמו דבילים מוחלטים.
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Banned
|
![]() זה שאתה כל היום מסתכל על תמונות של גברים בתחתונים, לא נראה לך קצת גיי? ברצינות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
כללי:: Maor Nechemia AKA LiL Sauce
עוסק ב:: Personal Trainer \ Israelbody Staff
חדר כושר: Holmes Place Modi`in
|
![]() ציטוט:
על סמך מה אתה קובע שתכנית ABCDEF אינה מאפשרת התקדמות? במידה והאימון שלך בעצימות גבוהה דיה, יש צורך בשבוע התאוששות לשריר ומכאן מגיעה ההתקדמות (כמו רוב תכניות האימונים של מפתחי הגוף המקצועיים). ... ברוך שובך אנטון תמשיך לתת בראש... אתה מגיע להתחרות באליפות הארץ בדצמבר? ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וקאי גרין גרין זה קאי גרין אישית אני חושב שהוא מדהים מכל בחינה ואני סוגד לבן אדם אבל מה לעשות יש לו איזה שריטה בראש..לא מפריע להעריץ אותו.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() ציטוט:
בחייאת, אפילו בוינגייט יודעים להסביר למה תוכנית כזאת לא טובה. (בוא נוציא חומרים מהמשוואה). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Banned
|
![]() יש "פריקים" שגם בתוכנית מפוצלות יתקדמו,
אבל אם הם ינסו את התוכניות שאנחנו מדברים עליהם, הם יתקדמו הרבה יותר. לדוגמא TamirD מהפורום, יש לו 200KG דדליפט אחרי לא מעט שנים של אימונים (ABCD~) אנשים שמתאמנים כמו שצריך מגיעים לזה בפחות ממחצית הזמן שהוא מתאמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
חבר פעיל
|
![]() מה איתו באמת מישהו יודע? הוא בחיטוב לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
הושעה
|
![]()
![]() |
#77 |
חבר פעיל
|
![]() תמיר דאזן התאמן כל ה3 שנים שהוא מתאמן abcde והגיע לדדליפט 205 ק"ג ול105 משקל גוף בשיא המסה... על גובה 1.72.. הוא טבעי והוא בן 17...
והוא כרגע בפציעה דיברתי איתו הוא חוזר לאופסיזאן עוד חודש ויעשה הפתעה בקיץ.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() סבבה, עם כל הכבוד לתמיר זה לא מספר מרשים בשביל 1.72 105 קילו. קח את רן, עידן, אלכס ולא חסר דוגמאות והם עושים לו בית ספר.
![]() |
#79 |
Banned
|
![]() מצטט זה מספר מרשים,
הבעיה היא שזה לקח פאקינג 3 שנים |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עדכון קטן אחרי אימונים של שלוש וחצי חודשים בערך.. | נאור123 | גלריות הגולשים | 7 | 27-09-10 21:46 |
אחרי שנתיים, הגיע הזמן לחזור - צריך עצה :) | GodAnubis | אימונים | 4 | 29-10-08 02:01 |
עדכון מלפני ארבעה חודשים בערך | ttestt | אימונים | 6 | 28-02-08 12:09 |
תמונה שלי אחרי שנתיים של אימונים | the sus | גלריות הגולשים | 43 | 16-06-07 23:16 |
חוזר לעבוד חדר כושר אחרי שנה וחצי שנתיים בערך צריך את עזרתכם.. | omer007 | אימונים | 6 | 24-01-07 10:31 |