|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן, אני עוד מעט בן 17 מתאמן 8 חודשים כרגע בתוכנית ab
חזה כתפיים יד אחורית רגל, גב , בייספס אני מרגיש תקוע בתוכנית, לא מתקדם במשקלים, ולא רואה שינויים ניכרים בגוף כבר הרבה זמן (התזונה שלי טובה ואני עולה במשקל גוף שלי כל שבוע בין 0.2-0.5קילו), לכן חשבתי להחליף תוכנית. חשבתי או על hst או על 5x5 בגלל שזאתי גם תוכנית לכוח והריי אני מרגיש תקוע במשקל ואני מרים משקלים דיי עלובים לכן גם להתחזק קצת לא מפריע לי... הסיבה היחידה כרגע שאני לא מתחיל 5x5 היא שאני לא מבצע דדליפט ואחרי שקראתי את האשכול הזה: http://www.atraf-f.net/or/showthread...E3%EC%E9%F4%E8 אני כבר לא בטוח שאני יקח איזשהו סיכון ויעשה אותו איי פעם, והרי דדליפט הוא חלק בלתי נפרד מ ה 5x5. חשבתי אולי לנסות את ה 5x5 בלי הדדליפט, אבל אני לא בטוח, מה אתם אומרים?? ראשון squat 5x5 incline bench 5x5 t-bar row 5x5 weight dips 3x8-12 שלישי squat 4x5 military press 4x5 triceps extension/french press 3x8-12 pull up 3x8-12 biceps curl 3x8-12 חמישי squat 4x5, 1x3, 1x8 incline bench 4x5, 1x3,1x8 t bar row 4x5,1x3,1x8 weight dips 3x8-12 וחשבתי גם על ה hst שנראית לא מעניינת והייתי מעוניין לשמוע תגובות עוד של אנשים עם ניסיון איתה. מה אתם מציעים לי לעשות?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() תעביר את הdips מהיום הראשון ליום השני.
למה אתה עושה בנצ' בשיפוע שלילי? תעשה שטוח... ביום השלישי נראה שיש לך יותר מדי ווליום ותעיף משם את הweight dips.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יוציא באימון השלישי את המקבילים... בגדול מה אתה חושב?? יעבוד גם בלי הדדליפט? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() האמת היא שהתוכנית המתוקנת נראית טוב.אבל למה אתה לא עושה לחיצה שטוחה בכלל? אתה יכול לעשות פעם חיובי ופעם שטוח.
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() תנסה סקוואט בעמידה קצת רחבה, זה יעבוד יותר על ההאמס.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הדאגה היחידה שלי היא שאני בכלל לא אגדל מ 5x5 ורק אתחזק, בגדול זאת יותר תוכנית לכוח לא??
לעומת hst שהיא בגדול יותר bodybuilding style?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() מה ז"א תוכנית לכוח? יש לך שם מספיק ווליום כדי לגדול. נכון, Hst יותר סטייל Bb
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() בגדול כן, אבל מה הקשר לbb? כל תוכנית עם מספיק סטים וחזרות תבנה שריר במאזן קלורי חיובי. בין אם זה 5x5 או בין אם זה 3x8...
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי אחי, בכל מקרה התוכנית נראית בסדר?
באימון השני, את הסטים המבודדים לידיים אני אעשה רק אחרי שבועייים בלעדיהם ורק אם ארגיש צורך... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() טוב זאת התוכנית שגיבשתי לעצמי, חברה בבקשה תענו, מאד חשוב לי לשמוע תגובות שלכם, אם עידן יכול לתת דעה בבקשה אני מאד אשמח...
בכל מקרה אני חושב שזאת בסדר ותעבוד, אני מקווה שנראה גם שריר לא רק כוח, אני מתכוון להתחיל בשבוע הבא (לוקח עכשיו שבוע מנוחה) אלא אם מישהו כאן יגיד אחרת... ראשון squat 5x5 incline bench 5x5 t-bar row 5x5 *biceps curl 3x10 שלישי squat 4x5 military press 4x5 Dips 3x8 מתח/פולי עליון-3x10 חמישי squat 4x5, 1x3, 1x8 incline bench 4x5, 1x3,1x8 t bar row 4x5,1x3,1x8 *Triceps extension/frensh press 3x10 התרגילים המבודדים לידיים שסימנתי בכוכביות אני יעשה אותם רק אחרי שבועיים בתוכנית אם אני ארגיש צורך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תראה, בעקרון אין הרבה מה להגיב על תוכנית כזאת, כי התרגילים בבסיסם הם אותו דבר סה"כ, התוכנית היא אותה תוכנית איך שלא תסדר את זה (אלא אם כן אתה משנה סטים, חזרות ותרגילים בסיסיים...)
הבנתי שהורדת את הדד ליפט כי אתה לא יודע לבצע את התרגיל. לדעתי אתה יכול ללמוד במהלך התוכנית הזאת, אפשר להתחיל עם מוט ריק וללמוד את התנועה. האסטרטגיה שלך בקשר לתנועות המבודדות היא נכונה. אין לי מה להוסיף חוץ מזה. שיהיה בהצלחה, אתה מוזמן גם לפתוח לוג ולעדכן את המשקלים ואת ההתקדמות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא עושה שטוח כי בשטוח אני מרגיש רק את הכתפיים עובדות ולא מרגיש בכלל חזה, שטוח לא מזיז לי בשיט את החזה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |