|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום, אני בן 15 ואני מתאמן כבר שנה במכון כושר.
עד היום התאמנתי בתכנית ab - ארבע פעמים בשבוע, ואני רואה תוצאות טובות ומרשימות. כעת, אני לא יודע אם אני צריך להחליף לאימון אחר כגון abc . אשמח אם תייעצו לי אם להחליף אימון +סיבה למה כדאי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי תמשיך ab אבל תחליף תרגילים בשביל לגוון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אימון abc זה למי שהולך לחדר כושר לפחות חמישה פעמים בשבוע.
אתה עובד על ab ארבע פעמים בשבוע, פעמיים על כל קבוצות השרירים. כך שאם אתה מספיק לעשות את מה שרצית מבחינת הזמן ואתה מרגיש שיפור ומיצוי אין שום צורך לשנות את האימון! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני בדעה שצריך לנסות כמה שיותר דברים, במידה ואתה יכול להתאמן 5-6 פעמים בשבוע תן צ׳אנס לabc.
יותר חשוב שתאכל נכון, במכון תגוון ותשחק עד שתמצא מה אופטימלי בשבילך
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה קופסאות טונה במים מומלץ לאכול ביום עם אימון או יום ללא אימון? | Arkadi.Kr | תזונה ותוספים | 13 | 18-01-09 08:54 |
צריך לאכול חלבונים בין אימון אנאירובי לבין אימון אירובי | talp | תזונה ותוספים | 14 | 08-12-08 12:08 |
האם חטיף אנרג'י לפני אימון נחוץ? והאם קוטג' אחרי אימון זה בסדר? | BodyKilo | תזונה ותוספים | 2 | 11-02-08 09:16 |
שאלה| מה צריך לאכל לפני אימון ואחרי אימון.. כנסו תבינו | ido:] | תזונה ותוספים | 1 | 06-11-07 08:30 |
ההבדל בין אימון אירובי לאחר אימון משקולות וסתם אימון אירובי? | RoyGush | אימונים | 7 | 18-03-07 22:25 |