|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן חבר'ה,
אני מרים בבית משקולות יד קדמית של 15 קילו לכל יד, ומנסה לעשות 10x3. תרגיל אחד בלבד . בנוסף אני עושה עוד תרגילים שבהם אני משתפר, למשל בטן, שכיבות, ועוד, הדרך בה אני עובד עם המשקולות היא לעשות תרגיל אחד, ואני נשאר תקוע ב10,10,7 פחות או יותר וזה לא משתפר פעם מגיע ל8 ופעם ל4 באחרון. השאלה שלי היא למה זה ככה ? מה חסר לי בשביל שאתחיל לראות התקדמות כבר עשיתי 14 פעמים את ה10,10,7 במרחק של 4-8 ימים בין לבין , ולא ראיתי שום התקדמות.. לעומת הבטן.. שכיבות והשאר. עובד ככה אגב בגלל שאני סטודנט שלחוץ בזמן, אגב לא הכנסתי פרטים לגבי תרגילים אחרים שאני עושה, כי אני מבקש שהמיקוד יהיה בבעייה הזאת , לא מצליח להבין למה זה לא משתפר.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() אתה לא תתקדם לשום מקום אם לא תתחיל לעשות תרגילים פונקציונלים. תקרא באינטרנט זה מאוד מאוד חשוב אם זה לבריאות,אורך חיים וכמובן להתקדמות באימונים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שלום איגור,
קראתי, הבנתי שזה אימון שמפעיל את הגוף בתבניות תנועה מחיי היום יום.. לא הצלחתי להסיק מסקנה לגבי מה עליי לעשות.. וגם אני רואה שיש מתאמנים קלאסיים שמשתפרים, אשמח להכוונה יותר ממוקדת , יהיה שווה זהב ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
נפיחון
|
![]() סקוואט,דדליפט,בנץ פרס ופרס בעמידה. תקרא על חשיבות התרגילים האלה.
תאכל כמו שצריך (מאזן קלורי חיובי וחלבון כפול 2 ממשקל הגוף) תישן ותרים כבד זה הכל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא משקיע בתזונה
אתה לא אוכל ארוחות מסודרות אתה לא מתאמן טוב,כן לעשות יד קדמית עם 15 קילו,אפילו שזה תרגיל פשוט עדיין לא עבודה טובה ופרט שהוא כרגע שולי כי אתה לא מתאמן קבוע,זו שאתה לא מתאושש מספיק. הן בשינה והן במנוחת אימונים אני משער בגלל שאתה סטודנט קשה לך לעמוד בתזונה אבל תשתדל להשקיע מבחינת תרגילים אני לא מסכים עם איגור,קודם כל תרשם למכון כושר,תלמד ותקרא,תשפר טכניקות,תכנס לאתרי בודיבילדינג יש שם מלא מידע חשוב ואחר כך תעבור גם לתרגילים יותר מורכבים |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שחר זאת תגובה חסרת בסיס, ההסקות שלך לא מתאימות.
תודה איגור, כן זה ידוע לי תודה על הרענון, אני חושב שאוסיף בבוקר ביצים כהרגל, זה אני מניח יעזור, וישתדל לאכול חלבון כל 4-5 שעות (לא יכול כל 3 חח .. אני לא מצפה ליותר מידי בשלב זה). לישון - לא מסוגל יותר מ6 , 7 שעות גג. אין לי יכולת ליותר מזה. . . נחרץ גורלי ?! להרים כבד זה החלק האהוב עליי, חבל שזה לא נגמר בזה ;-) אני חושב שאקנה ספת כושר לעשות בטן, ושעון דופק כדי למדוד ריצות - זה ידרבן אותי יותר לרוץ... העניין עם הלאכול יותר - אני לא יודע אם אני מסוגל לאכול קצת יותר - ובעקבות זה לגדול בשרירים, כי עם המיעוט של התרגילים כרגע זה יותר נראה שאולי עדיף לי לעבוד על חיטוב ולוותר על שרירים, כי לאכול יותר ולהתאמן חזק אבל לא מספיק נראה לי שווה ללהיות שמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
נפיחון
|
![]() כן,המצב שלך בעייתי..
בכל מקרה,אתה לא חייב לאכול כל 3 שעות {מיתוס}. אם יש לך תקציב,תקנה אבקת חלבון זה יעזור לך מאוד. לגבי שינה,לדעתי 7 שעות זה בסדר גמור ואם אתה ישן 6 שעות אתה פשוט יכול לפני האימון לשתות קפה או לאכול בננה/ 3-4 תמרים/צימוקים וכו..זה יתן לך אנרגיה זמינה. ובעיקרון לגבי אוכל,כמה שתגדל ותתחזק ככה תיהיה רעב יותר. בהתחלה יהיה לך קשה לאכול קצת יותר אבל אתה יודע הכל בא עם הזמן. כל הכבוד על הרצון וההשקעה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הבאתי לך אפשרויות לכך שאתה לא מתקדם,שקרוב לוודאי אני מאמין שכולן נכונות
אני לא מבין מה אם אתה מקבל ביקורת שלא בהכרח היא חיובית,ישר אתה יוצא נגד? תאמין לי שאני יודע מעולה מה אני אומר,אני אומר לך טעויות שלי בעבר. אתה לא רוצה להקשיב,בבקשה. עכשיו תחשוב שוב ותשאל את עצמך למה פתחת את הפוסט - כי אתה לא מתקדם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני אקנה אבקת חלבון באמת.. אני רואה איך האבקת חלבון יכולה לפתור הרבה בעיות של חוסר זמן בהרגלי אכילה. זה יוכל לעזור לי גם בתקופת חיטוב קצרה שאני רוצה לעשות לפני שארצה להעלות מאסה, וכמובן שזה יהיה יותר מהותי בתקופת מאסה. אני מתכנן לחלק את החלבון במהלך היום בשביל להזרים חלבון שוטף לגוף, במקום להכניס מנות גדולות יחידתיות בזמני מפתח כמו בוקר או אחרי אימון. כי עוד לא במטרה לעליית מאסה מהותית.
בעניין הקפה, חח.. אם כבר נראה לי שאקבל בקרוב הרעלת קפה, זה לא בריא לשתות 5 ביום ?! כי פשוט נהיה כבר הרגל , אז קפאין בגוף זאת לא בעיה. תודה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
נפיחון
|
![]() תראה אבקת חלבון תספיק לך להרבה זמן וכל שאר החלבון תצרוך מביצים,בשר,חלב וכו..
לגבי הקפה אין לי מושג תאמת אם 5 פעמים ביום זה בריא או לא אבל אני יודע שהגוף מתרגל לקפאין ויוצא שאתה לא מרגיש אותו כבר לכן צריך לעשות הפסקה של שבוע-שבוע וחצי. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
גם הנחש כבר מרים 5 פלטות | SmokingSnake | פורום אימוני כוח | 22 | 17-03-13 02:31 |
שרשרת של אדם מרים משקולת | hadash | פיתוח גוף-כללי | 16 | 29-03-11 22:08 |
איזה סוג מרים משקולות אתה? | Antonator1 | פיתוח גוף-כללי | 29 | 27-07-08 21:14 |
המשקלים שאני מרים | 360 | אימונים | 35 | 25-04-07 10:26 |
איך המישקלים שאני מרים לשנתיים? | AVI-הנוקם | אימונים | 13 | 26-11-06 13:01 |