|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן,
שאלה לי: מתי אתם יודעים מתי להפסיק עם תקופת המאסה? איך קובעים את זה?? עליתי בערך 10 ק"ג, מ-68 לאזור ה-78. אני בן 24, 175 ס"מ, מתאמן 4 פעמים בשבוע, אוכל 3 ארוחות + גיינר. אני מרגיש שנהייתי שמן. זאת הרגשה נורמלית? האם כדאי לי להמשיך עוד קצת אם כבר אני פה, או להתחיל כבר להוריד, לפני ששום בגד שלי לא יעלה עליי? ![]() איך מחליטים?? תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כל אחד מחליט לפי שיקולים אישים, לפי רוב ההתכתבויות שרצות פה, רוב האנשים עושים מאסה בחורף וקצת לפני הקיץ עוברים לחיטוב. אני באופן אישי לא מתייחס לקיץ או חורף זה, זה לא אכפת לי. אני מסתכל על אחוז שומן, שאני מגיע לאזור ה-18 אפילו 20 אחוז שומן אני עוצר. שוב, לא לכולם זה מתאים, יש הרבה שעוצרים ב-15% בשביל שהחיטוב יהיה קצר יותר.
מדריך חדר כושר (בית ספר למאמנים-וינגיט) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש אפשרות לדעת אחוזי שומן בלי ללכת לתזונאית? לבדוק את זה לבד? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() מה שבטוח זה להפסיק לפתוח את אותה הודעה בכל הפורומים כי אתה תעוף מפה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש כל מיני מכשירים שאפשר לקנות והם מאפשרים לך לבדוק אחוז שומן. ברוב המכשירים האלה יש סטייה, אז דיוק אתה לא תקבל כאן. עד כמה שאני יודע המכשיר המדויק ביותר בתנאי שדה הוא הקליפר. יש כל מיני סוגים וזה נע החל מכמה עשרות שקלים וזה יכול להגיע למאות (תלוי מה אתה קונה), רוב האנשים לא יודעים לבדוק עם המכשיר הזה אז קח את זה בחשבון (למרות שיש יוטיוב ואתה יכול ללמוד משם). אם לא בא לך להשקיע כסף, אתה יכול להעלות תמונה שלך בפורם המתאים והחבר׳ה יעריכו לך אחוז שומן, קח בחשבון שזאת תהיה הערכה גסה ואולי רחוקה מהמציאות.
מדריך חדר כושר (בית ספר למאמנים-וינגיט) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
להפסיק עם הקריאטין? | oran | תזונה ותוספים | 11 | 19-10-09 22:24 |
להפסיק או להמשיך להתאמן? | avishav1 | אימונים | 15 | 07-06-09 23:28 |
להפסיק לדעתכם?! | לוזון | אימונים | 6 | 03-12-07 12:07 |
הפחד להפסיק | AAA | אימונים | 29 | 14-05-07 19:36 |
אני לוקח תקראיטין כבר 24 יום מתי להפסיק? | noobit | תזונה ותוספים | 25 | 21-03-07 15:58 |