![]() |
מרגיש דעב. להפסיק עם המאסה?
אהלן,
שאלה לי: מתי אתם יודעים מתי להפסיק עם תקופת המאסה? איך קובעים את זה?? עליתי בערך 10 ק"ג, מ-68 לאזור ה-78. אני בן 24, 175 ס"מ, מתאמן 4 פעמים בשבוע, אוכל 3 ארוחות + גיינר. אני מרגיש שנהייתי שמן. זאת הרגשה נורמלית? האם כדאי לי להמשיך עוד קצת אם כבר אני פה, או להתחיל כבר להוריד, לפני ששום בגד שלי לא יעלה עליי?:confused: איך מחליטים?? תודה:unsure: |
כל אחד מחליט לפי שיקולים אישים, לפי רוב ההתכתבויות שרצות פה, רוב האנשים עושים מאסה בחורף וקצת לפני הקיץ עוברים לחיטוב. אני באופן אישי לא מתייחס לקיץ או חורף זה, זה לא אכפת לי. אני מסתכל על אחוז שומן, שאני מגיע לאזור ה-18 אפילו 20 אחוז שומן אני עוצר. שוב, לא לכולם זה מתאים, יש הרבה שעוצרים ב-15% בשביל שהחיטוב יהיה קצר יותר.
מדריך חדר כושר (בית ספר למאמנים-וינגיט) |
מה שבטוח זה להפסיק לפתוח את אותה הודעה בכל הפורומים כי אתה תעוף מפה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יש אפשרות לדעת אחוזי שומן בלי ללכת לתזונאית? לבדוק את זה לבד? |
ציטוט:
ותשובה לשאלה יש לך?;) |
יש כל מיני מכשירים שאפשר לקנות והם מאפשרים לך לבדוק אחוז שומן. ברוב המכשירים האלה יש סטייה, אז דיוק אתה לא תקבל כאן. עד כמה שאני יודע המכשיר המדויק ביותר בתנאי שדה הוא הקליפר. יש כל מיני סוגים וזה נע החל מכמה עשרות שקלים וזה יכול להגיע למאות (תלוי מה אתה קונה), רוב האנשים לא יודעים לבדוק עם המכשיר הזה אז קח את זה בחשבון (למרות שיש יוטיוב ואתה יכול ללמוד משם). אם לא בא לך להשקיע כסף, אתה יכול להעלות תמונה שלך בפורם המתאים והחבר׳ה יעריכו לך אחוז שומן, קח בחשבון שזאת תהיה הערכה גסה ואולי רחוקה מהמציאות.
מדריך חדר כושר (בית ספר למאמנים-וינגיט) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ