|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחשוב
חדר כושר: go-active יהוד
|
![]() אהלן , מתאמן כבר חודשיים כמעט
התחלתי במשקל של 87 על 1.71 (אחוז שומן גבוהה השואף ל30% ) כרגע אני על משקל של 82.4 על 1.71 (אחוז שומן אני לא יודע במדויק ירדתי מה30 אבל עדיין אני על % גבוהה ועובד חזק על להוריד אותו בחיטוב הזה עד הקיץ ) ![]() האם אפשר לדעת מה ההיקף יד בערך? (היד לא מוצמדת זה נראה ככה לא הצמדתי אותה לגוף היא מורחקת .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() תמדוד??!!!! :$%^
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() בכל מכון יש, זה סרט מדידה, אי אפשר לדעת לפי תמונה...
ואם אתה לא מוצא במכון [הם קוקסינל**] תקנה בחנות תפירה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
חדר כושר: יום טוב. בי.
|
![]() גם אני מתאמן בגו אקטיב סביונים ואני כמעט בטוח שאיפה שהיעוצים יש להם איזה סרט מדידה.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני כבר לא בגו אקטיב אחי זה ישן ,
אני מתאמן במכון באור יהודה (לא רשת) משהו קטן כזה ואין להם לא חשוב כבר קניתי לא רלוונטי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: זיונים
חדר כושר: Holmes place
|
![]() תגיד אחי זה אתה עם הסגול ? נירא ממש מאסיבי כמה הסקוואט, דדליפט שלך ?? וכמה זמן עשיתה ss ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לוקח קריאטין כחודשיים ברצף כל יום כפית 5 גרם -שאלה | digidigi | תזונה ותוספים | 9 | 08-11-10 20:30 |
תמונה בערך ברורה, שיהיה מושג מי אני | Homie | גלריות הגולשים | 65 | 06-12-09 19:09 |
טוב מצאתי תמונה באק דאבל לפני חודשיים בערך | Eliran_M | גלריות הגולשים | 24 | 22-01-09 01:38 |
תמונה|תמונה של הרגלים 4ראשי כנסו מתאמן רק חודש. | The-One | גלריות הגולשים | 21 | 30-05-08 18:53 |
תמונה עדכנית אחרי. עוד חודש בערך לסיים תחיטוב | Berk0 | גלריות הגולשים | 31 | 14-10-07 20:44 |