|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: בחור כארז
חדר כושר: holmes place
|
![]() היום עשיתי אימון ss ראשון זה התחיל deadlift שהלך נחמד 5 חזרות 3 סטים סט אחרון נתקעתי
squat לא רציתי להגזים פעם ראשונה ולעבוד יותר על הטכניקה אז שמתי 25 ליברות כל צד הלך דיי טוב 5 חזרות 3 סטים חוץ מזה שהשריר בצד שמאל העליון בגב של התקווץ כמה אימונים לפניי אז הרגשמתי אותו חזק deadlift כנ"ל 25 כל צד רק בשביל לעבוד על טכניקה 5 חזרות סט אחד .. עכשיו לשאלה : באמת אני אמור להשתפר מהחרא הזה זה 3 תרגילים האימון שלי היה 30 דקות משהו כזה .. בטוח שזה עדיף על לעבוד כל שריר בנפרד ? ועכשיו עוד שאלה : אימון הבא יש לי לעשות squat press power clean squat אני אעשה בלי בעיה יתחיל להעלות במשקל press אני מעדיף לא לעשות אז יש ספסל כזה : http://anthonydastice.files.wordpres...04/incline.jpg אני יכל לעשות את זה במקום press ?? ובמקום power clean אני רוצה לעשות bent over row עכשיו יש 2 אפשרויות לעשות את זה לכיוון החזה ולכיוון הבטן תחתונה מה עדיף ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תקרא את המאמרים של ss קודם כל , דדליפט אמור להיות התרגיל האחרון ועושים אותו רק סט אחד וחמש חזרות.
סקוואט תמיד ראשון. וכן , אם תעלה כל אימון באמת 2.5 קילו אתה תשתפר ומהר, תגיע לאימונים הכבדים באמת ותראה שרק הסט של הסקוואט יקח לך חצי שעה לפחות. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל היד הקדמית\אחורית\בטן באמן ייגדלו מספיק רק מהתרגילים הבסיסיים שב ss ?? טוב יאללה נתן לזה צאנס ומה עם השאלה השנייה שלי אחי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד :)
חדר כושר: Life & Fitness
|
![]() למה לא לעשות press? לא רק שאתה תגיע עם התרגיל הזה למשקלים יותר גבוהים, גם בעמידה מופעל פחות לחץ על הגב..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צבא ולימודים באוניברסיטה והכי חשוב - מסה!!
|
![]() התוכנית עובדת על ההיתפתחות הכללית של הגוף... כדי שהגוף יגיב ויצבור כוח צריך להפעיל אותו גלובלית! בלי להתעמק בהסברים צריל לאמן גב ורגליים. וזה מה שקורה ב deadlift, סקוואט, power clean (או b.o.r).
תעבוד חזק ותהייה חזק!
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מקסימום אתה יכול להכניס קצת תרגילי עזר- יד קדמית \ אחורית \ בטן. אבל שוב, שתגיע למשקלים רציניים אחרי בנץ של 115+ ל3x5 ויומיים אחרי זה פרס של 65+ ל3x5 נראה אותך עושה יד אחורית. או בסקוואט מאד כבד אתה תרגיל את הבטן טוב טוב...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יד אחורית עובדת מאוד חזק בפאוור קלין\באנט אובר רואו, אפילו יותר מאשר עבודה ישירה על הביצפס!!
תעשה טובה כבר ותקרא את המאמר על ה-ss. מדובר שם על העיניין של היד הקידמית. ובטן - אין שום מטרה בלאמן בטן באופ סיזן ואין יותר אופ סיזן בתוכניות כוח חזקות! תציב לעצמך מטרות ותשאוף עליהן ולא לכל מה שעולה לך בראש... כי אי אפשר לאמן הכל ביחד!
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() יש לי שאלה לא קשורה כל התרגילים האלה דדליפט בנץ׳ פרס וסקוואט עם משקולות מתאימים לגיל 14 15? אם כן איזה משקלים בערך? אני יודע שזה אישי אבל בערך מה נחשב נורמאלי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נורמלי בשבילך... זה נורמלי... בישבילי סקוואט 140 זה נורמלי... זה ספציםי לכל אחד... תמצא כמה מקסימום אתה מסוגל להרים\לדחוף ומשם תתחיל להוסיף! תזכור לתמיד!! אל תסתכל על אחרים ועל המשקלים שלהם... כל אחד ומה שטוב לו ומה שמתאים לו ולכל אחד המשקל שמפעיל לו את השריר בצורה הטובה ביותר. וככה גם לך... עם טוב לך לעבוד על 10 ק"ג תעבוד עם 10ק"ג ועם חבר שלך עובד עם 20 ק"ג שיהייה לו בכיף. כי 10 ק"ג זה מה שהכי טוב לך! בהצלחה
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אבל לא עניתם לי את הbent over row אני מרים לכיוון החזה או לכיוון הבטן התחתונה ? ואני מפחד לעשות press בעמידה אי אפשר לעשות על הספסל הזה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://www.youtube.com/watch?v=YgKzGzOqiVo ומה אתה מפחד לעשות ב PRESS?? תעשה אותו נכון ואין מה לפחד... הדגש הכי חשוב זה לשמור את המרפקים תמידדד (בכול שלב של התנועה!) מלפנים! http://www.youtube.com/watch?v=tI8HF6UBduA zזה הסבר נחמד שמראה טוב את מיקום המרפקים אבל לא מסביר יותר מידי.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימון ראשון אחרי ניתוח :( ניכשלתי..... | YossI822 | פיתוח גוף-כללי | 11 | 14-04-09 13:33 |
אימון b יום ראשון במכון יעוץ. | NoNaMe0 | אימונים | 16 | 15-12-08 22:52 |
אימון ראשון | tipakess | אימונים | 9 | 17-09-08 21:35 |
אימון ראשון Abcd - הרגשה מוזרה | omer007 | אימונים | 3 | 02-03-08 16:29 |
אימון אחד בשבוע,חודש ראשון. | dstyle | אימונים | 9 | 06-02-07 16:44 |