|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() עברתי חיטוב של 5 חודשים בערך. הייתה לי אחלה מסה בהתחלה אז אף פעם לא יצא לי לעשות מסה.
עדיין יש שומן בבטן התחתונה, אולי אין מספיק שריר? אני יודע שהבטן שלי לא חזקה מספיק. רציתי שבוע שעבר לקחת ייעוץ מגיל שיעזור לי לסיים את החיטוב. אבל עשיתי אחלה תהליך בעצמי.. לא יודע כמה צריך את זה.. אני מתלבט אם להמשיך חיטוב עד הקיץ.. לא יודע אם יש הרבה מה להוריד כבר.. אולי 5 קילו גג.. מה אתם אומרים? כרגע אני על AD דל פחמימה מתכנן להמשיך עוד חודש בערך.. הנה תמונה של ההתחלה- http://www.siz.co.il/my/tdonhj1mzzde.jpg תמונה משבוע שעבר - http://www.siz.co.il/my/mywweyzc5nyt.jpg תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שינוי יפה מאוד , תן את הפוש האחרון אתה תודה לעצמך !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי תן לגוף שלך להיתאזן שינוי טוב ומסה יפה !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה אחי!
יש סיבה מיוחדת שאני צריך לתת לגוף להתאזן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() שינוי מעולה.
ממה שאני רואה לא חסר שריר, העניין הוא שאפשר להוריד עוד שומן בכדי להגיע למה שאתה מחפש( לא שעכשיו זה לא נראה טובה אה?!) . בד"כ אזור הבטן התחתונה הוא הבעייתי ביותר בקרב גברים אך סבלנות והשקעה במטבח יעשו את העבודה ![]() ישנן כל מני טכניקות ופרוטוקלים שניתן לפעול על פיהן לשומן העיקש, זה דורש עוד קצת השקעה במכון. תאורטית, לתת לגוף מנוחה ולאפשר לו להתאושש יכול להיות רעיון לא רע, אולם מהניסיון שלי התקופה הזו עלולה להיות "מסוכנת" ולגרום לשבירה רצינית ( מהפן הפסיכולוגי) ויציאה מהמסלול.... מקווה שעזרתי,
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() וואלה אחי סוף הדרך בהצלחה במשךך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חיטוב חיטוב חיטוב, אחוז שומן ?? | msi123 | גלריות הגולשים | 11 | 20-05-11 21:02 |
גב חיטוב :עד מתיי חיטוב 2010 (: | dror | גלריות הגולשים | 7 | 01-06-10 00:02 |