|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
חדר כושר: Your R your Own Gym
|
![]() אז ככה לרוב אני סתם קורא על תזונה ונושא הטבעונות תמיד מסקרן:
פתאום ראיתי את הישראלי הזה: http://www.veganbodybuilding.com/?page=bio_avi איך אפשר להגיע ככה בכלל לתוצאות?? לISOLATED SOY יש ערך חלבוני של 117 שזה כלום בהשוואה לכבד,חלב וביצים. קיצר מישהו מכיר אותו\שמע עליו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אבי להיני, פווארליפט טבעוני למעלה מ 30 שנה .. האחד והיחיד, המורה גדול בתחום הברזלים, חדר כושר עכו, אני עובד עצלו.
בהמשך אם יהיו בקשות אני יכול לעלות סרטונים ותמונות עדכניות ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() א' תראה אפשר לראות על פי הגיל שיש לו וותק אחושרמוטה בברזלים.
ב' הוא הריץ/מריץ סייקלים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() תאמת אבי לא הריץ ולא מריץ סייקלים, אבל זכותך לא להאמין .. גם אני לא היתי מאמין ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תעלה כל מידע אם יש לך שאנשים יראו שאתה לא חייב לאכול בשר כדי להיות בשר(אני לא טבעוני פשוט חושב שאורך חיים שמגביל שומן רווי הוא מומלץ- ולא רק אני חושב כך גם משרדי הבריאות בעולם). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מדהים, ובכלל הסתכלתי על עוד פרופילים של אנשים שם, כיף לראות שאפשר להגיע לכאלה תוצאות עם תזונה שגם בריאה לגוף.
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() תזונה יומית: עדשים, ש"ש, אורז, טחינה גולמית, אגוזים שונים, שקדים וכו'
נגד שימוש בכימיה תוצאות אחרונות: דד-ליפט 200 קילו 10 חזרות 225 קילו 4 חזרות סקוואט 150-160 ל - 4 חזרות, אימון אחרון (אחרי מחלה) .. חזה כרגע טיפה בפיגור, כמו שצויין קודם - אחרי מחלה. http://imageshack.us/gal.php?id=sZeqkp-om-bmkt_T0qI זה כמה תמונות בינתיים, כשיהיה לי זמן אני אפרט יותר, ויעלה סרטונים אם יהיה ביקוש. דרך אגב, לא להתייחס לתמונת גב עם חולצה שחורה - זה לא אבי, זה אני .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עצם העובדה שהוא טבעוני זה אשכרה תוצאות נמוכות פי 2 כי חסר את האנזימים של חלבון מלא, וגם קשה להגיע לחלבון מן החי לכמויות של 200+ ביום. זה לא יעשה לו שם רע או משו אם תודע שהוא מזריק, אנשים קטנים ממנו פי כמה וכמה מתחילים סייקלים, אין בזה שום בושה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() כמה עובדות
1. אבי טבעוני 2. הוא לא משתמש בכימיה - וגם לא בעבר. 3. אף אחד לא מתבייש - אני משתמש בחומרים. 4. אתה לא חייב להאמין - אבל אכן זו אמת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אחשלי לא בא בקטע רע, שיהיה לך ולו המון הצלחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() תודה גבר !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ואה ואה אכן בחור גדול הוא משתמש באבקת סויה? וכמה זמן הוא על הדייטה הזאת או שזה הפך כבר לאורך חיים\תקופה ארוכה של שנים?
נחמד יהיה לראות סירטון שלו,ד"א אם בן אדם לוקח חומרים ולא אוכל דייטה טבעונית הוא עדיין גודל בכמות מטורפת של שריר כמו 8 קילו בחודשיים או פחות? ולטבועניים אפילו על חומרים לוקח יותר זמן להתאושש הרי בשר הוא המקור היחידי לקריאטין? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() ![]() תמונה חדשה של אבי להיני, מה 31-3-12 .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() נראה ממש אסטטי מה עם הרגליים, סימטריות עם פלג הגוף העליון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר מתחיל
|
![]() תותח על !
|
![]() |
![]() |
![]() |