|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() [IMG]file:///C:/Users/Liad/Desktop/IMG_1043.png[/IMG]שלום אני חדש בפורום הזה ואני גם רק מתחיל בכל התחום של פיתוח גוף אז רציתי שתנסו למדוד לי את האחוזי שומן ואם להתחיל מסה ואם כן אז עד איזה משקל
אני שוקל 79 קילו גובה מטר 80 בן 16 וחצי התאמנתי לפני זה ב-MMA אם זה חשוב ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() סעמק איך אני מעלה תמונה לא הבנתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
עוסק ב:: מאמן כושר ומכין את עצמי לתחרות!
חדר כושר: תמיד משתנה
|
![]() http://imageshack.us/
אתה יכול מי פה בקשר לאחוז שומן זה הרבה כשור לכמה מסת שריר יש לך בגוף ותתחיל לאכול טוב זה הכי חשוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: -_-
חדר כושר: הרקולס ג'ים פ"ת
|
![]() יש בסיס טוב מאוד רק תקפיד לישון טוב להתאמן חזק ולאכול הרבה ובריא כמובן ואתה תראה כבר תתוצאות מגיעות
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אין בעיה (:
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה| קושי בקביעת מטרה, התמדה ותוצאות, עזרה? בן 17. יש תמונה | 1Step4Goal | פיתוח גוף-כללי | 16 | 29-05-11 17:45 |
עזרה| באמת שיצאתי פסיכי, חדש פה, חייב עזרה ממבינים אני מתחנן | Melamed | תזונה ותוספים | 50 | 16-05-09 17:45 |
עזרה| צריך עזרה מאנשים פה בבקשה נמאס לי כבר להכשל | nike | אימונים | 18 | 11-04-09 16:35 |
עזרה|מתכוון לשנות תוכנית אימונים אממ התוכנית הנוכחית +עזרה. | The-One | אימונים | 36 | 22-12-08 20:37 |
עזרה עזרה עזרה!!!!!!! מי שפותר לי תבעיה מלך1!!! | HareLevi | פיתוח גוף-כללי | 8 | 04-05-08 19:26 |