|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
שאלה חשובה בקשר לגב-מי שמבין להיכנס בבקשה
אז ככה,קרוב חצי שנה(!) אני סובל מכאבי גב..הלכתי לאורטופד ששלח אותי לצילומים ובדיקות דם,הכל תקין,הוא אמר שאולי יש קשר לגיל ההתבגרות...חרטה ברטה.
דבר מוזר,הכאב "מסתובב" ז"א הוא לא נשאר באיזור קבוע למרות שרוב הזמן אני מרגיש אותו בגב התחתון במיוחד לאחר עמידה ממושכת/ישיבה ללא משענת. גם כאשר אני מרים משקלים כבדים אני מרגיש את הכאב,אבל הוא קופץ לגב העליון.. אני כבר משתגע..מישהו יכול להסביר לי מה זה לעזאזל? איזה מין כאב "מסתובב" באזורים שונים ולחלופין,איזה מים כאב(שכנראה קשור לשרירים כי עפ"י בדיקת עמוד שדרה הכל בסדר) נמשך כחצי שנה?? ![]() תודה רבה לעונים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מצטרף
יש לי כאבים ממש מוזרים שבוע אחד זה בצד שמאל של הגב(באזור השכמה וזה מתחבר גם לצוואר) שבוע אחרי זה עובר לצד השני של הגב אותו דבר עם הכתפיים פעם בצד שמאל כואב אחרי זה עובר לצד ימין נראה לי הגוף שלי מקולקל או משו חחח (ברוך השם עכשיו הכתפיים שלי בריאות..רק הגב לא ממש..)
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה???:cry_1: :cry_1: :cry_1:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה התחיל בקטן והחמיר יותר ויותר זה לא ממש מפריע באימונים....פעם זה היה ממש כואב וכל שנייה התעסקתי עם זה אז זה קצת הפריע אבל עכשיו באימונים אני לא מרגיש כלום זה אפילו כאילו "עובר" לשעה שאני מתאמן ואז אחרי שאני מסיים ת'אימון זה חוזר שוב.. ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי מה אתה עושה רוב היום...אם אתה יושב מלא במחשב יכול לכאוב, יושב לא נכון בכסא...
|
![]() |
![]() |