|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב זאת שאלה שונה ממה שחשבתם שנכנסתם לפה...
השאלה שלי היא האם ניתן לאחד כמוני (בגיל 20, שהפסיק לגבוה ממזמן) לעשות אימונים ספציפיים שיתנו לי עוד כמה ס"מ בגובה? (כרגע אני 1.80, מכוון על 1.83-4..) אם כן - איך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שאלה טובה, אשמח גם לקבל תשובה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא ניתן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
נפיחון
|
![]() מה זה השטויות האלה? אתה לא יכול לגבוה יותר :/ ככה נולדתה תתמודד.ומה לא טוב לך ב-1.80?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() אי אפשר דרך תרגילים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אחי זה הגובהה ואין מה לעשות בנוגע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי שהוא שיכור או שהוא סתלבטן..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() קודם כל אתה מצטרף לשאלה שלי ואח"כ שמגיבים שאי אפשר אתה אומר שאני שיכור או סתלבטן? תהיה בריא..
בכל מקרה, אני רואה הרבה חבר'ה שתוך כדי האימונים גובהים יותר והם מעל גיל 18.. יכול להיות שאימונים שמפרישים הורמון גדילה (gh) יכולים לעזור בתהליך? (ואני הפסקתי לגבוה בערך בגיל 16...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה שאני יודע שאתה תגבה עד גיל 21 (בממוצע) ולא הרבה לפני זה!! {אלא אם אתה בחורה שזה ייגמר בגיל 18}
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() פיזיולוגית גביהה לא קשורה להורמוני גדילה אלא לעצמות ברגע שהעצמות שלך נסגרו סופית מבחינת הצפיפות הסחוס ורקמות החיבור אתה לא תוכל לגבוה יותר אלא רק לחזק את העצם עצמה . אנשים שמתאמנים וגובהים זה כי הם לא סיימו את ההתפתחות של העצם שלהם סופית ולא בגלל האימונים עצמם יש לזה קשר עם שינה ואוכל אבל זה לפני שסיימת את פוטנציאל הגובה שלך ברגע שסיימת לגבוה, אבוד לך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
תודה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() לא מדוייק לגמרי, יש פלטות של סחוס בקצה העצמות וזה פוטנציאל הגדילה, צודק, הסחוס מתגרם לעצמות באמת בסביבות גיל 21-22 ואין מה שיכול לשנות חזרה את העצם בצורה טבעית אין לה יותר איך להתארך.
בצורה מלאכותית קיימים היום ניתוחים דרסטיים לאנשים שהגובה מהווה להם בעיה בחיים(גבר 1.50 לדוג') שבהם שוברים עצמות ומשאירים כמה ס"מ(בדרך כלל בשוקיים) שמים ברזלי תמיכה והעצם צומחת עוד כמה ס"מ(לעצמות יש אספקת דם קבועה והן מתחדשות כמו רקמה רגילה לדוג' העור)- 9-10 ס"מ לננס זה משמעותי ביותר בקיצור יש הרבה אנשים שלא אוהבים לחשוב, וטוענים שכדורסל יגרום לך להיות יותר גבוה(כי הכדורסלנים הטובים גבוהים) או שהרמת משקולות תגרום לך להיות נמוך(כי הרבה מניפי משקולות ברמות הגבוהות יחסית נמוכים)- הכל שטויות לשאלה, אין לך משהו שתוכל לעשות בצורה טבעית, בטח לא דרך אימון(משפיע חיצונית, על שרירים/מפרקים ואולי על צפיפות עצם אבל לא יותר)
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() גם בגיל 30 אפשר לגבוה בצורה מלאכותית זה מה שרשמתי
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ביקורת המשך התקדמות אימונים תפריט תזונה+אימונים | בובדילן94 | אימונים | 25 | 20-01-10 17:57 |
דיון|אימונים בתדירות גבוהה לעומת אימונים כמו abcde | bodybuilding4everr | אימונים | 5 | 05-12-08 17:58 |
הסקר הגדול של משקולות וגובה | DDD | אימונים | 22 | 27-08-08 10:43 |
קיפוד ודובה | JamaicA | פיתוח גוף-כללי | 41 | 09-04-08 21:13 |
בקשר למשקל וגובה.. | henb | פיתוח גוף תחרותי | 6 | 21-03-07 00:08 |