ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   אימונים וגובה (https://israelbody.com/showthread.php?t=71082)

ניסים כ 15-04-11 20:41

אימונים וגובה

טוב זאת שאלה שונה ממה שחשבתם שנכנסתם לפה...

השאלה שלי היא האם ניתן לאחד כמוני (בגיל 20, שהפסיק לגבוה ממזמן) לעשות אימונים ספציפיים שיתנו לי עוד כמה ס"מ בגובה? (כרגע אני 1.80, מכוון על 1.83-4..)

אם כן - איך?

נדב33 15-04-11 20:45

שאלה טובה, אשמח גם לקבל תשובה..

nadavmoore 15-04-11 21:40

לא ניתן

IGOR 15-04-11 21:41

מה זה השטויות האלה? אתה לא יכול לגבוה יותר :/ ככה נולדתה תתמודד.ומה לא טוב לך ב-1.80?

BlackHawkins 15-04-11 21:42

אי אפשר דרך תרגילים

godam 16-04-11 00:47

אחי זה הגובהה ואין מה לעשות בנוגע

נדב33 16-04-11 01:09

נראה לי שהוא שיכור או שהוא סתלבטן..

semo2011 16-04-11 01:42

לפי מה שאני יודע שאתה תגבה עד גיל 21 (בממוצע) ולא הרבה לפני זה!! {אלא אם אתה בחורה שזה ייגמר בגיל 18}

ניסים כ 16-04-11 11:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי נדב33 (הודעה 1079935)
נראה לי שהוא שיכור או שהוא סתלבטן..

קודם כל אתה מצטרף לשאלה שלי ואח"כ שמגיבים שאי אפשר אתה אומר שאני שיכור או סתלבטן? תהיה בריא..

בכל מקרה, אני רואה הרבה חבר'ה שתוך כדי האימונים גובהים יותר והם מעל גיל 18..
יכול להיות שאימונים שמפרישים הורמון גדילה (gh) יכולים לעזור בתהליך?

(ואני הפסקתי לגבוה בערך בגיל 16...)

nadavmoore 16-04-11 11:52

פיזיולוגית גביהה לא קשורה להורמוני גדילה אלא לעצמות ברגע שהעצמות שלך נסגרו סופית מבחינת הצפיפות הסחוס ורקמות החיבור אתה לא תוכל לגבוה יותר אלא רק לחזק את העצם עצמה . אנשים שמתאמנים וגובהים זה כי הם לא סיימו את ההתפתחות של העצם שלהם סופית ולא בגלל האימונים עצמם יש לזה קשר עם שינה ואוכל אבל זה לפני שסיימת את פוטנציאל הגובה שלך ברגע שסיימת לגבוה, אבוד לך.

ניסים כ 16-04-11 13:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1079969)
פיזיולוגית גביהה לא קשורה להורמוני גדילה אלא לעצמות ברגע שהעצמות שלך נסגרו סופית מבחינת הצפיפות הסחוס ורקמות החיבור אתה לא תוכל לגבוה יותר אלא רק לחזק את העצם עצמה . אנשים שמתאמנים וגובהים זה כי הם לא סיימו את ההתפתחות של העצם שלהם סופית ולא בגלל האימונים עצמם יש לזה קשר עם שינה ואוכל אבל זה לפני שסיימת את פוטנציאל הגובה שלך ברגע שסיימת לגבוה, אבוד לך.

סוף סוף תשובה אמיתית שקשורה לנושא
תודה :)

SmokingSnake 16-04-11 13:39

לא מדוייק לגמרי, יש פלטות של סחוס בקצה העצמות וזה פוטנציאל הגדילה, צודק, הסחוס מתגרם לעצמות באמת בסביבות גיל 21-22 ואין מה שיכול לשנות חזרה את העצם בצורה טבעית אין לה יותר איך להתארך.

בצורה מלאכותית קיימים היום ניתוחים דרסטיים לאנשים שהגובה מהווה להם בעיה בחיים(גבר 1.50 לדוג') שבהם שוברים עצמות ומשאירים כמה ס"מ(בדרך כלל בשוקיים) שמים ברזלי תמיכה והעצם צומחת עוד כמה ס"מ(לעצמות יש אספקת דם קבועה והן מתחדשות כמו רקמה רגילה לדוג' העור)- 9-10 ס"מ לננס זה משמעותי ביותר

בקיצור יש הרבה אנשים שלא אוהבים לחשוב, וטוענים שכדורסל יגרום לך להיות יותר גבוה(כי הכדורסלנים הטובים גבוהים) או שהרמת משקולות תגרום לך להיות נמוך(כי הרבה מניפי משקולות ברמות הגבוהות יחסית נמוכים)- הכל שטויות

לשאלה, אין לך משהו שתוכל לעשות בצורה טבעית, בטח לא דרך אימון(משפיע חיצונית, על שרירים/מפרקים ואולי על צפיפות עצם אבל לא יותר)

Cuba 16-04-11 17:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי smokingsnake (הודעה 1079982)
לא מדוייק לגמרי, יש פלטות של סחוס בקצה העצמות וזה פוטנציאל הגדילה, צודק, הסחוס מתגרם לעצמות באמת בסביבות גיל 21-22 ואין מה שיכול לשנות חזרה את העצם בצורה טבעית אין לה יותר איך להתארך.

בצורה מלאכותית קיימים היום ניתוחים דרסטיים לאנשים שהגובה מהווה להם בעיה בחיים(גבר 1.50 לדוג') שבהם שוברים עצמות ומשאירים כמה ס"מ(בדרך כלל בשוקיים) שמים ברזלי תמיכה והעצם צומחת עוד כמה ס"מ(לעצמות יש אספקת דם קבועה והן מתחדשות כמו רקמה רגילה לדוג' העור)- 9-10 ס"מ לננס זה משמעותי ביותר

בקיצור יש הרבה אנשים שלא אוהבים לחשוב, וטוענים שכדורסל יגרום לך להיות יותר גבוה(כי הכדורסלנים הטובים גבוהים) או שהרמת משקולות תגרום לך להיות נמוך(כי הרבה מניפי משקולות ברמות הגבוהות יחסית נמוכים)- הכל שטויות

לשאלה, אין לך משהו שתוכל לעשות בצורה טבעית, בטח לא דרך אימון(משפיע חיצונית, על שרירים/מפרקים ואולי על צפיפות עצם אבל לא יותר)

מה זה שונה ממה שהוא אמר? הוא דיבר על הצורה הטבעית לא ניתוחים וכאלה

SmokingSnake 16-04-11 18:06

גם בגיל 30 אפשר לגבוה בצורה מלאכותית זה מה שרשמתי

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:32.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ