|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() מה לדעתכם הזמן הכי טוב במשך היום לעשות אירובי?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא ניראה לי זה משנה אבל המאמן של אח שלי באיגרוף אמר לו לעשות ריצה אם הוא עושה אז אחרי 7 בערב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() אחרי אימון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה טוב באחרי אימון אתה חייב לקבל מנת חלבון לא? אז מה תעשה אחרי האימון גם תוסיף את זה ורק אחרי זה מנת חלבון לא ניראה לי אבל יש מצב אני טועה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הכי טוב זה בשעות הערב בין 7-9 ככה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הכל טוב בשביל ____ ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי אחרי אימון...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחרי אימון !!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
אזהרה מס' 1 - ספאם
|
![]() האם מספיק 8 סטים אינטינסביים ליד אחורית או שלא מספיק לדעתכם .. פעם הייתי עושה 12 סטים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
אזהרה מס' 1 - ספאם
|
![]() opssss wrong post ////
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית עושה אירובי אחרי האימון משקולות וגם זה יוצא לי בשעות טובות בין 8 ל 9 בערב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע בדיוק למה אבל הרבה בודיבילדרים עושים אירובי בעיקר בבוקר לפני שאוכלים אפילו
נראה לי שזה בגלל שאין מקור אנרגיה זמין בגוף (אוכל) אז הגוף משתמש בשומן לאנרגיה (זה קשור גם איך שהוא לרמות סוכר בדם או משהו כזה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם הגוף לא סינטז פחמימה הוא לא יחמצן שומן.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל בנוסף בגלל שבלילה רוב האנרגיה באה משומן בבוקר הדם רווי בחומצות שומניות מכאן שלגוף תהיה עדיפות לשימוש בשומן כמקור אנרגיה ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם אני חדש
![]() רציתי לדעת ( בהקשר לנושא), מתי לעשות ריצה? אני שומר את הריצה לסוף האימון, אחרי שכבר סיימתי לעבוד עם משקולות ובטן. האם זה טוב? לשמור את הריצה כתרגיל האחרון... ואם לא, אז מתי כן? נ.ב - אני לא לוקח אבקת חלבון, ואין לי אפשרות לרוץ אחרי החדר כושר. עריכה: שחכתי לציין שאני רץ 3 פעמים בשבוע ( בסוף כל אימון) כ3 קילומטר +- לאימון. האם אני צריך להפחית את הריצות כדי שהשרירים יגדלו? הקטע הוא שאני רוצה להוריד קצת אחוזי שומן (הרגליים, או הרגליים). |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה הוא ישרוף אורנג'דה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |