|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
נפיחון
|
![]() תקשיבו אני לא יכול לעשות כלום חוץ מסקוואט ואני לא יכול זה הורג אותי זה מחסל אותי האם אני יכול להתחיל לרוץ פעמיים בשבוע? יענו אני לא מוותר על סקוואט אבל קצת מנוחה מהתרגיל הזה..האם אפשר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() משהוווווווווווו בבקשהההה זה דחווףףףף
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתה לא יכול לעשות שום דבר חוץ מסקוואט?????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מציע לנוח מסקווט למה זה הבסיס בשביל הרגליים. רגע אם סקווט הורג אותך, מה יכול להיות יותר טוב? אני חושב אם הזמן הרגליים שלך יתחזקו ויהיה הכול בסדר. בעיניין הריצה אני חושב שאפשר אבל לא יותר מידיי.
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() זה מוזר,בדרך כלל אנשים לא יכולים לעשות סקואט,אצלך זה הפוך !
רגע יגור זה אתה היתבכינתה על זה שיש לך רגליים גדולות מדי ? או מה הסיבה שאתה לא יכול לאמן רגליים ? פציעה ? אז אין סקוואט אתה יכול ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
|
![]() תעשה רק סקוואט מה הבעיה? יש לי אימוני רגליים שהם 18 סטים של סקוואטים אחרי זה לא הולכים אבל אם זה הבעיה שלך אני מאמין שתתגבר על זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אוהו, 18 סטים כמה חזרות?
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() Bullet חחח איזה בן אדם אתה ישר חושב שמישהו משקר, עדיין לא שמעתה אותו איך אתה יכול להגיע למסקנה?
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() הוא צודק, יש משהו שנקרא "oxford Squats" שזה אימון רגליים שכולו 10 סטים של סקווט בעצימות גבוהה , לא יודע איך הוא הגיע למספר 18 ,אבל יש אימונים בסיגנון , פחות לפיתוח גוף,אבל בתחומי ספורט כמו הרמת משקולות אולימפית ,פאוורליפטינג , ואתלטיקה , זה לא כל כך יוצא דופן
![]() |
#12 |
נפיחון
|
![]() בכל אופן,אני בתוכנית Ab ואימון הרגליים שלי יוצא בימי שני וחמישי.אם אני אעשה שישי שבת רגליים יענו רק רגליים זה יהיה טוב? כי עם אני אעשה 10 סטים {כי אני ממש צריך להשקיע} זה יקח לי איזה שעה רק האימון הרגליים..
|
![]() |
![]() |