|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם
אחרי שנה + לראשונה קניתי גיינר תכולה 3קילו (3000גרם) מנה לפי מה שאני יודע 250גרם אז 3000/250= 12 מנות יש שמה? ועוד רשום לי באופן שימוש לקחת מנה וחצי וכו 350 שקניתי יספיק לי ל 5-6 יום לא הגיוני חח מישהו מוכן להסביר לי איפה הטעות ואיך כדי לקחת? גובה: 179 משקל:73 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: עיסוקים
חדר כושר: חדר אוכל
|
![]() המנות בגיינרים ענקיות... אתה מחלק את המנת הגשה לפי הכמות שאתה רוצה להשלים לעצמך ביום כדי להגיע לכמות קלוריות שאתה רוצה להכניס... נגיד אכלת 3000 קלוריות ביום ואתה רוצה להגיע ל3500 אתה צריך להוסיף רק קצת הבנת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() עדיין יש המלצות שמה
ולא ענית לי ספציפית חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() גיינר בארץ זה בזבוז טוטאלי של כסף. רוב הגיינרים שמכילים 600-1000 קלוריות במנה, מכילים 12-13 מנות. ואז מה שקורה זה שהמתאמן לא מחשב את כלכלית את תקופת המאסה נכון - או בעברית קונה גיינר אחד ו'אללה בבבאללה' מה שיהיה יהיה. יופי אז זרקת 400 שקל ב-12 יום. אחרי ה-12 יום מה? תקנה עוד גיינר? לא נראה לי. נתקעת, יופי. עדיף לדחוף עוד 10-8 פרוסות לחם מלא ביום ועוד ליטר חלב. לא כל כך יקר ומניב תוצאות מאוד יפות במאסה.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני מסכים איתך
אבל אולי בכל זאת תעזור לי לנתח את הגיינר הצפציפי הזה לדעת כמה גרם במנה ומה הערכים . וכמה מנות יש בפנים הכל חשוב ההתלבטות שלי אם במנה יש 125 גרם או 83 נקודה משהו יעני 250/2 250/3 כי רשום ערכים ל 3 מנות |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: עיסוקים
חדר כושר: חדר אוכל
|
![]() עניתי לך ספציפית...כדאי לך לקחת לפי הכמות שאתה רוצה להשלים לתזונה היומית שלך זה משתנה מאדם לאדם לפי המטרות שלו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() בצ'מפיון מאס יש 24 מנות הגשה (1.5 סקופ למנת הגשה= 125 גרם אבקה).
על האריזה מופיעות מנות כפולות (3 סקופים למנת הגשה=250 גרם אבקה), וזה מה שפספסת... פשוט תחלק ל-2 את מה שמופיע על האריזה. הנה הקישור: http://www.israelbody.org/_Uploads/1...snutridata.jpg בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא פיספתי כלום
אני אסביר לך מה גרם לבלבול למטה מתחת להסבר על האבקה וערכים תזונתיים יש שאלות ותשובות שמה שאלו כמה גרם חלבון יש במנת הגשה ורשום 14 במקום 20+ זה מה שגרם לי לחשוב שמנה היא 83גרם (250/3) אחרי אימון אני אקח כף וחצי תודה על העזרה! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה|מה ההבדל בין CHAMPION MASS לSerious Mass? | chensalman | תזונה ותוספים | 2 | 20-05-09 19:42 |
שאלה דחופה בקשר לגיינר champion mass | ultraprime | תזונה ותוספים | 0 | 02-02-09 23:19 |
שאלה|מה אתם אומרים על champion mass צמפיון מאס | needHelb0n | תזונה ותוספים | 15 | 18-01-09 19:11 |
Serious Mass VS CHAMPION MASS | woot | תזונה ותוספים | 8 | 24-09-08 18:19 |
champion mass o seriuos mass? | UpShaKe | תזונה ותוספים | 9 | 04-09-08 17:28 |