|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() רציתי לדעת מה ההמלצות לגבי שתיית אבקת חלבון כאשר מדובר באימון שכולל בחלקו
הראשון אימון אנאירובי ובחלקו השני הליכה/ריצה. האם יש לצרוך את האבקה בתום האימון האנאירובי, כלומר לפני תחילת האימון האירובי או אחרי כל האימון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() תלוי מה המטרה שלך (חיטוב/מסה) והאם החלבון מכיל גם פחמימות.
פרט יותר כדי שנוכל לענות תשובה הולמת. בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() ציטוט:
גם בגלל שהאימון כולו אורך כשעה וקצת, וגם בגלל שחלבון מי-גבינה גורם להפרשת אינסולין שהוא הורמון שמפריע לפירוק השומן בתא. בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ואם האירובי + אנאירובי שלי הוא בסביבות השעה וחצי (שעה אנאירובי + חצי שעה אירובי), כדאי לי לצרוך 5-10 גרם של סוכר ענבים בין האירובי לאנאירובי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() לפי דעתי זה לא כל כך משנה.. תשנה מתי שנוח לך
כשעשיתי חיטוב הייתי שותה תאבקה אחרי האימון אירובי.. הייתי עושה אימון משקולות אירובי ואז שותה.. זה לא נוח לעשות אירובי כשהבטן שלך מפוצצת נוזלים |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני מפריד בין אירובי ואנארובי , האימון מתארך ויכל להוביל לפציעה או לקאטבוליזם.
עם כבר אז עצה שלי תתחיל באנארובי תשתה אבקה ואז תעבור לארובי ושתחזור הביתה תאכל ארוחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() עד שעה וחצי, אין צורך לאכול כלום במהלך האימון. תקפיד לאכול לפני האימון וזה מספיק.
אם האימון מתארך מעבר לשעה וחצי, הייתי ממליץ לצרוך רק חלבון (כאשר המטרה היא חיטוב), רק פחמימה או חלבון+פחמימה (כאשר המטרה היא עליה במסה). בברכה גל ציון-פור
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כן תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
גירוד הראש במהלך ואחרי האימון ! | KoKo | פיתוח גוף-כללי | 10 | 23-12-09 20:13 |
סוכר ענבים במהלך האימון, יש מזה תועלת? | haas | תזונה ותוספים | 14 | 03-09-08 20:32 |
מישהו כאן משלב פחמימה זמינה במהלך האימון ? | skepper | תזונה ותוספים | 0 | 05-08-08 09:11 |
מזגן/מאוורר במהלך האימון. | Valencia | אימונים | 11 | 28-08-07 20:22 |
חברה בבקשה עזרה במהלך האימון | tomson22 | אימונים | 1 | 12-08-07 17:59 |