|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני בחיטוב רציתי לדעת עם יש קראיטין שלא סופך נוזלים ולא יקר במיוחד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() ציטוט:
הרי לאן נספחים הנוזלים?
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי
|
![]() בלי להעליב,אבל עצם זה ששאלת את השאלה הזאת רק מראה שאת לא ממש יודע על קריאטין.
לפני שאתה קונה הייתי ממליץ לך לקרוא לפני על הקריאטין. הנקודה היא,שקריאטין מהיותו קריאטין סופח נוזלים,זה כמו שתבקש אקמול שאפשר לשלב עם אלכוהול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הכוונה לקריאטין כמו הדור החדש למשל no explode או amped שהם לא סופחים נוזלים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ספיחת הנוזלים היא תהליך ספציפי לרקמת השריר. לקריאטין אין יכולת לספוח נוזלים לרקמות אחרות (כמו שומן) או להגדיל את כמות הנוזל במרווח הבין תאי.
השריר גודל בעקבות הנוזלים, למה שלא תרצה את זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() קראתי באחד המאמרים שיש קראיטין שדווקא לא סופח נוזלים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ולא היה רשום איזה? מה הבעיה שלך,הנוזלים נספחים לשריר והוא גדל,מה הבעיה פה?
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() חיטוב יתקבל כאשר רקמת השריר תגדל ותתקרב לפני העור.
ספיחת הנוזלים גורמת להגדלת נפח רקמת השריר ואז היא מתקרבת לעור. קריאטין אתיל-אסתר אמור בתיאוריה לספוח פחות נוזלים מקריאטין מונוהידרט. אבל, במקרה שלך הייתי ממליץ על מונוהידרט ועל ספיחת נוזלים לשריר. בכל מקרה, ההחלטה הסופית היא שלך. בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() קח קריאטין מונו
ובתור ממריצים לך על קפאין או ג'ק |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה הזמנתי תקריאטין הזה
http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=146&Page=1 בנסוף עם HMB +גלוטמין ואת הגק עוד כמה ימים אני מקבל איך צורכים אותו רק לפני אימון או גם אחרי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ג'ק רק לפני אימון
הגלוטמין מיותר hmb לא גיבשתי דעה עליו, לפי המחקר הוא נראה טוב, השתמשתי בו כמה פעמים |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין ממתי לוקחים בחיטוב קראטין מונו שזה נותן לך עוד נוזלים לגוף ואתה רוצה דווקא להיות מחוטב מה הקטע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() נכון אבל אתה בחיטוב השריר יראה פחות בולט ויפה לעין בגלל הנוזלים?
וגם לא שמעתי על שום מתחרה שלוקח את זה בזמן חיטוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() הוא יהיה יותר גדול, יותר גדול - יותר יפה =)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מנהל מקצועי
|
![]() בסופו של דבר גם האתיל אסתר וגם המונו סופחים נוזלים,ושניהם אחרי יומיים יורדים אותו דבר ככה שאני לא מבין מה הלחץ להקטין טיפה בנוזלים..ממילא שתסיים ייקח לך גג 3 ימים להשתין את הנוזלים האלו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה נמשיך עם הקראטין
עכשיו שאלה קטנה נוספת התוסף Jack3d זה שם נקרא סוג של קיראטין? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אז אני ישתמש במונו וברגע שאני יקבל את הגק3 להפסיק עם המונו או לשלב אותם יחד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קונה קראיטין של צמפיון מונו ...איך הוא ? | freepsider | תזונה ותוספים | 2 | 23-11-08 10:11 |
סוף סוףף סוף סוףף אחרי 4 חודשים מייגעים!! עברתי טסט!!! | Danielllo | פיתוח גוף-כללי | 19 | 07-11-07 02:33 |
איך הקראיטין | dietman | תזונה ותוספים | 22 | 12-10-07 18:49 |
שאלה על הקראיטין סלמס | trhetrhe | תזונה ותוספים | 2 | 21-08-07 23:05 |
אני לוקח תקראיטין כבר 24 יום מתי להפסיק? | noobit | תזונה ותוספים | 25 | 21-03-07 15:58 |