![]() |
יש קראיטין טוב לתקופת חיטוב שלא סופף נוזלים?
אני בחיטוב רציתי לדעת עם יש קראיטין שלא סופך נוזלים ולא יקר במיוחד
|
ציטוט:
הרי לאן נספחים הנוזלים? |
בלי להעליב,אבל עצם זה ששאלת את השאלה הזאת רק מראה שאת לא ממש יודע על קריאטין.
לפני שאתה קונה הייתי ממליץ לך לקרוא לפני על הקריאטין. הנקודה היא,שקריאטין מהיותו קריאטין סופח נוזלים,זה כמו שתבקש אקמול שאפשר לשלב עם אלכוהול. |
הכוונה לקריאטין כמו הדור החדש למשל no explode או amped שהם לא סופחים נוזלים
|
ספיחת הנוזלים היא תהליך ספציפי לרקמת השריר. לקריאטין אין יכולת לספוח נוזלים לרקמות אחרות (כמו שומן) או להגדיל את כמות הנוזל במרווח הבין תאי.
השריר גודל בעקבות הנוזלים, למה שלא תרצה את זה? |
קראתי באחד המאמרים שיש קראיטין שדווקא לא סופח נוזלים
|
ציטוט:
|
חיטוב יתקבל כאשר רקמת השריר תגדל ותתקרב לפני העור.
ספיחת הנוזלים גורמת להגדלת נפח רקמת השריר ואז היא מתקרבת לעור. קריאטין אתיל-אסתר אמור בתיאוריה לספוח פחות נוזלים מקריאטין מונוהידרט. אבל, במקרה שלך הייתי ממליץ על מונוהידרט ועל ספיחת נוזלים לשריר. בכל מקרה, ההחלטה הסופית היא שלך. בברכה גל ציון-פור |
קח קריאטין מונו
ובתור ממריצים לך על קפאין או ג'ק |
סבבה הזמנתי תקריאטין הזה
http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=146&Page=1 בנסוף עם HMB +גלוטמין ואת הגק עוד כמה ימים אני מקבל איך צורכים אותו רק לפני אימון או גם אחרי? |
ג'ק רק לפני אימון
הגלוטמין מיותר hmb לא גיבשתי דעה עליו, לפי המחקר הוא נראה טוב, השתמשתי בו כמה פעמים |
אני לא מבין ממתי לוקחים בחיטוב קראטין מונו שזה נותן לך עוד נוזלים לגוף ואתה רוצה דווקא להיות מחוטב מה הקטע
|
ציטוט:
זה לא סופך נוזלים לגוף, אלא לשריר. השריר רק יגדל, ואתה צריך להוריד את השומן בחיטוב. |
נכון אבל אתה בחיטוב השריר יראה פחות בולט ויפה לעין בגלל הנוזלים?
וגם לא שמעתי על שום מתחרה שלוקח את זה בזמן חיטוב |
הוא יהיה יותר גדול, יותר גדול - יותר יפה =)
|
בסופו של דבר גם האתיל אסתר וגם המונו סופחים נוזלים,ושניהם אחרי יומיים יורדים אותו דבר ככה שאני לא מבין מה הלחץ להקטין טיפה בנוזלים..ממילא שתסיים ייקח לך גג 3 ימים להשתין את הנוזלים האלו.
|
סבבה נמשיך עם הקראטין
עכשיו שאלה קטנה נוספת התוסף Jack3d זה שם נקרא סוג של קיראטין? |
ציטוט:
ג'ק זה פורמולה לפני אימון |
אז אני ישתמש במונו וברגע שאני יקבל את הגק3 להפסיק עם המונו או לשלב אותם יחד?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ