|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
אזהרה אחרונה-חוצפה וקללות ללא קשר
|
![]() כשאני עושה סקוואט הגב שלי ממש מתאמץ כדי להיות ישר והוא על גבול ההתעגלות ואפילו מידי פעם יש התעגלות קטנה,אני פותח את הברכיים לצדדים כמו שצריך עושה lb נועל את התחת ומסתכל קדימה למטה ועדיין אני מרגיש שהסקוואט שלי לא מושלם,מה אוכל לעשות כדי שהגב שלי ישאר ישר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() אתה מקפיד על נשימה נכונה? נושם עמוק לפני הירידה ושומר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לכווץ חזק את הגב להוציא חזה החוצה...
תוריד משקל תחזור שוב לטכניקה... יכול להיות שיש לך יותר מידי עומס על הזוקפים בתכנית
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אזהרה אחרונה-חוצפה וקללות ללא קשר
|
![]() אז זהו שאני עושה רק עם המוט ,עוד כמה אימונים אני יעלה סירטונים של כל התרגילים כדי לקבל דעה/עזרה/תיקונים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
סמל מין
|
![]() אני חושב שזה יותר עניין של זוקפי גב, אנשים נוטים להזניח את השריר הכ"כ חשוב על זה... תוריד משקל ותנסה להוציא חזה כמה שיותר החוצה וכמו שיאיר אמר הרבה טכניקה
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סקוואט בסמית וסקוואט חופשי | 4roxe | אימונים | 4 | 12-06-09 23:17 |
אחים שלי מה ההבדל בין פרונט סקוואט לסקוואט רגיל? | rosilio | אימונים | 16 | 20-01-09 22:23 |
מחקר קבע: ויטמין C אינו מונע או עוזר נגד הצטננות ! | TZAHI10 | תזונה ותוספים | 12 | 20-07-07 15:40 |
מחקר: קפאין מונע כאבי שרירים | GLADIATOR | אימונים | 20 | 19-01-07 21:42 |