|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009
כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי
|
![]() ערב טוב לכולם ברצוני להבהיר כמה נקודות חשובות בעיני...
קודם כל האירוע באשדוד היה אחד המושקעים והיפים שהייתי באמת בהם במה תאורה מוסיקה קהל וכמובן מתחרים על רמה ...במקום נחכו אנשים מכובדים מהקהילה הרוסית אנשים שבאו לתמוך בספורט וזה כיף ממש מחמם את הלב ...הרגשנו שייכים. עכשיו לגבי אני אנטון אנטון הוא חבר וסטס עזר לי המון בקריירה שלי גם מאחורי הקלעים אנחנו חברים וזה ידוע נתחיל בזה לכן אם חבר מבקש ממני לעלות לבמה ולתת הופעת אורח אז רק מוסיף לי כבוד ואני נענה מיד..לכן שלא יכעסו כל מיני אנשים כי אני אדון לעצמי ולא הפרתי שום חוזה עם אף אחד.. נקודה שלישית וחשובה מאוד שיהיה ברור אני שייך לארגון ifbb ולא מתכוון לעזוב או לערוק למקום אחר כי אני פשוט לא כזה...אני מודיע שמבחינתי (ואני יודע שהרבה חושבים אחרת)ifbb הוא הארגון הרישמי היחידי בארץ ..אומנם חזק יותר בחול אבל אנחנו נחזק אותו גם בארץ כי מבחינתי זה בית. לגבי נאאבא בכל העולם יש הרבה ארגונים וזה רק מוסיף לתחרות (תחרות בריאה) לגבי תחרויות שנה שעברה השתתפתי בכל התחרויות של ifbb ..וזכיתי ברובם וזה מה שבנה לי את הקריירה ואני לא שוכח ולא אשכח..צברתי ניסיון רב ומעריצים.. אני חי אוהב ונושם את הספורט הזה זה פשוט החיים שלי וני וכל המתחרים האחרים קורעים תתחת בשביל לעלות מוכנים לבמה לכן אני מבקש ממכם אנשים קצת פרגון גם אם הבנאדם הוא לא רוני קולמן...וזה יעזור לקדם את הספורט מאוד אם בנוסף להתעניינות בשחקנים זרים תתעניינו בשחקני בית שהם אלה שבאמת מייצגים אותכם... נ.ב אני מתחרה רק במר ישראל 2010 ifbb (אני אבוא לכל אירוע ואפילו מוכן להופיע אין לי בעיה ..אבל דיאטה רק באוגוסט )אני מבטיח רעידת אדמה באוגוסט...מי שהיה בתחרות של אשדוד יודע על מה אני מדבר... סליחה על החפירות המשך ערב נעים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: מר הצפון 2010.מר הדרום 2011.מר ישראל מקום 3 פעמיים. מר חיפה והקריות
עוסק ב:: בפיתוח הגוף
חדר כושר: פורמה קלאב
|
![]() אשם אחי אני חלק מאלה שמעריכים אותך מאוד באת שנה שעברה ובאמת השארת אחרייך הרבה רעש כול הכבוד פשוט ולגבי אשדוד הייתה באמת אחלה תחרות ומחברים שהיו הרשמת אותם המון בהופעה
לגבי מר ישראל אני בטוח שתפתיע מחכה ליראות שיהיה בהצלחה הלוואי ראשון הפעם |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
לגבי התחרות שלך ממש אבל ממש הפתעת אותי עלית מוכן ובשייפ טוב תמשיך להצליח אתס דור העתיד שזה לא רחוק... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: מר הצפון 2010.מר הדרום 2011.מר ישראל מקום 3 פעמיים. מר חיפה והקריות
עוסק ב:: בפיתוח הגוף
חדר כושר: פורמה קלאב
|
![]() תודה רבה אחי חשוב לישמוע דברים כאלה מאנשים כמוך בתחום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אלוף האלופים NAC2012
כללי:: מר ישראל נאבבה 2009 עד 82 ק"ג,אלוף האלופים NAC 2012מר ישראל NAC 2011 מעל 175 ס''מ
עוסק ב:: מזכיר NAC ISRAEL
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אז ברצוני להודות מקרב לב להאשם היקר שנענה לקריאה ראשונה והתייצב לדגל של ספורט והופיה על הבמה צנועה שלנו ונתן שואו אדיר!!!
הייתי רוצה לחזק את דבריי בתמונות ,אבל בגלל הסיבות הטכניות הצלם עדיין לא הכין אותם לצפיה-ככה שיש לכם למה לצפות. בכל אופן,תמונות לא מעבירות את "גודל הבעיה " האמיתי ,כמו שאמרתי לחברי- האשם "איכזב אותי לטובה" ,אדם ענק,מוטציה אמיתית,האשם וחצי משנה שעברה,בשום תמונה אי אפשר להעביר את המסר... בקרוב מאד,באשקול הזה תמונות מקצועיות של האשם |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
תודה על המחמאות אבל אני חושב שאתה מגזים טיפה..לגבי תמונות תעלה מה שבא לך אתה יודע שבניגוד לספורטאים אחרים לי לא מפריע להצטלם גם בoff season .. לסיכום תודה על הכבוד והארוח ... נ.ב מזל טוב על הזכיה המוצדקת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
אלוף האלופים NAC2012
כללי:: מר ישראל נאבבה 2009 עד 82 ק"ג,אלוף האלופים NAC 2012מר ישראל NAC 2011 מעל 175 ס''מ
עוסק ב:: מזכיר NAC ISRAEL
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() האשם,את כל האורע הרמנו בישביל הילדים-שהחוויה הראשונה שלהם על הבמה תהיה חיובית. אתה לקחת חלק בזהףאתה יכול להיות גאה בעצמך!
הרבה מהם יזכרו לך דווקה הופעת אורך הזאת ומה שנתת להם מאחורי הקלאיים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
אני רק הבהרתי את עמדתי בעניין בגלל כל מיני שמועות שצצות הבהרתי שאני לא התחריתי זה אחד ושנית הבהרתי שאני תמיד אנסה לקדם לספורט ופי כמה אם חברים מארגנים את זה. ושלישית הבהרתי שאני בifbb ונשאר שם ..עם כל הכבוד. וגם אמרתי שאולי התחרות שהייתה באשדוד תקדם ותדרבן נשיאי איגודים לחשוב על פרסים נורמלים למתחרים.. נ.ב את מה שיש לי להגיד לך אמרתי לך בפרטי ואתה יודע למה אני מתכוון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() האשם אתה לוקח השנה מר ישראל בדוק!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() אם אתה אומר את זה זה כבר נצחון קטן בשבילי...
תכלס למדתי הרבה משנה שעברה אז יש עוד טיפה ניסיון... אם אני לוקח אינשאללה זו המטרה והאמת אני יורק דם בשביל המטרה הזאת ובנוסף מנהל חיי משפחה נורמלים שזה מאוד קשה...אם אני לא לוקח אחי אני אישית אתאכזב אבל מה שיותר כואב בשבילי יש מאחורי אנשים שאני סוג של דמות בעיניהם ואותם אני הכי מפחד לאכזב... בעזרת השם יהיה טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() מנהלים אפשר לדעת למה if bb קיבל באן הרגע?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() מנהלים אפשר בבקשה תגובה....זה לא עולה כסף .למה הבחור קיבל באן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מנהל ראשי
|
![]() פרסום מתחרים... זה לא במקום.
וזה נגד חוקי הפורום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() אני לא רוצה להשמע כאילו אני מתערב בעבודה שלכם להפר את חוקי
האתר גם לא מקובל עלי אולם לתת באן בגלל שהוא נתן ביקורת וחטף עליה באן(לא משנה למי)זו לא סיבה מספקת בעיני..גם אני חטפתי תגובות לא נעימות קורה אין מה לעשות ..קורה ולא זכור לי שנתתם למישהו באן . דיברתי עם גיל אנחנו נסגור את העניין מחר בבוקר if bb תעשה לי טובה אחי בלי שטויות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() הנושא בטיפול...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
הבהרה - אבקת חלבון אחרי אימון - עם מים או חלב? | Scylla | תזונה ותוספים | 10 | 03-06-09 14:15 |
עוד מעט עובר למאסה, צריך הבהרה קטנה | senate | תזונה ותוספים | 10 | 15-08-08 00:16 |
בבקשה אפשר הבהרה בקשר לקזאין (ארסן כנס? ^^ ) | OverPower | תזונה ותוספים | 9 | 29-03-08 16:23 |
הודעת הבהרה | טל יואב | פיתוח גוף תחרותי | 35 | 04-10-07 21:39 |
הבהרה בנוגע לנאור זיו | arbel2 | פיתוח גוף תחרותי | 19 | 01-09-07 21:11 |