ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   הבהרה בקשר למר דרום של אשדוד (https://israelbody.com/showthread.php?t=64467)

hachem-01 12-04-10 23:06

הבהרה בקשר למר דרום של אשדוד

ערב טוב לכולם ברצוני להבהיר כמה נקודות חשובות בעיני...
קודם כל האירוע באשדוד היה אחד המושקעים והיפים שהייתי באמת בהם במה תאורה מוסיקה קהל וכמובן מתחרים על רמה ...במקום נחכו אנשים מכובדים מהקהילה הרוסית אנשים שבאו לתמוך בספורט וזה כיף ממש מחמם את הלב ...הרגשנו שייכים.
עכשיו לגבי אני אנטון אנטון הוא חבר וסטס עזר לי המון בקריירה שלי גם מאחורי הקלעים אנחנו חברים וזה ידוע נתחיל בזה לכן אם חבר מבקש ממני לעלות לבמה ולתת הופעת אורח אז רק מוסיף לי כבוד ואני נענה מיד..לכן שלא יכעסו כל מיני אנשים כי אני אדון לעצמי ולא הפרתי שום חוזה עם אף אחד..
נקודה שלישית וחשובה מאוד שיהיה ברור אני שייך לארגון ifbb ולא מתכוון לעזוב או לערוק למקום אחר כי אני פשוט לא כזה...אני מודיע שמבחינתי (ואני יודע שהרבה חושבים אחרת)ifbb הוא הארגון הרישמי היחידי בארץ ..אומנם חזק יותר בחול אבל אנחנו נחזק אותו גם בארץ כי מבחינתי זה בית.
לגבי נאאבא בכל העולם יש הרבה ארגונים וזה רק מוסיף לתחרות (תחרות בריאה)
לגבי תחרויות שנה שעברה השתתפתי בכל התחרויות של ifbb ..וזכיתי ברובם וזה מה שבנה לי את הקריירה ואני לא שוכח ולא אשכח..צברתי ניסיון רב ומעריצים..
אני חי אוהב ונושם את הספורט הזה זה פשוט החיים שלי וני וכל המתחרים האחרים קורעים תתחת בשביל לעלות מוכנים לבמה לכן אני מבקש ממכם אנשים קצת פרגון גם אם הבנאדם הוא לא רוני קולמן...וזה יעזור לקדם את הספורט מאוד אם בנוסף להתעניינות בשחקנים זרים תתעניינו בשחקני בית שהם אלה שבאמת מייצגים אותכם...
נ.ב אני מתחרה רק במר ישראל 2010 ifbb (אני אבוא לכל אירוע ואפילו מוכן להופיע אין לי בעיה ..אבל דיאטה רק באוגוסט )אני מבטיח רעידת אדמה באוגוסט...מי שהיה בתחרות של אשדוד יודע על מה אני מדבר...
סליחה על החפירות המשך ערב נעים.

menib13 12-04-10 23:13

אשם אחי אני חלק מאלה שמעריכים אותך מאוד באת שנה שעברה ובאמת השארת אחרייך הרבה רעש כול הכבוד פשוט ולגבי אשדוד הייתה באמת אחלה תחרות ומחברים שהיו הרשמת אותם המון בהופעה
לגבי מר ישראל אני בטוח שתפתיע מחכה ליראות שיהיה בהצלחה הלוואי ראשון הפעם

KALINA 12-04-10 23:16

אז ברצוני להודות מקרב לב להאשם היקר שנענה לקריאה ראשונה והתייצב לדגל של ספורט והופיה על הבמה צנועה שלנו ונתן שואו אדיר!!!
הייתי רוצה לחזק את דבריי בתמונות ,אבל בגלל הסיבות הטכניות הצלם עדיין לא הכין אותם לצפיה-ככה שיש לכם למה לצפות.
בכל אופן,תמונות לא מעבירות את "גודל הבעיה " האמיתי ,כמו שאמרתי לחברי- האשם "איכזב אותי לטובה" ,אדם ענק,מוטציה אמיתית,האשם וחצי משנה שעברה,בשום תמונה אי אפשר להעביר את המסר...
בקרוב מאד,באשקול הזה תמונות מקצועיות של האשם

hachem-01 12-04-10 23:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי menib13 (הודעה 986775)
אשם אחי אני חלק מאלה שמעריכים אותך מאוד באת שנה שעברה ובאמת השארת אחרייך הרבה רעש כול הכבוד פשוט ולגבי אשדוד הייתה באמת אחלה תחרות ומחברים שהיו הרשמת אותם המון בהופעה
לגבי מר ישראל אני בטוח שתפתיע מחכה ליראות שיהיה בהצלחה הלוואי ראשון הפעם

אחי אני יודע בדיוק מה אתה מרגיש אחי אני לא מכיר אותך אבל קראתי כמה הודעות שלך תרשה לי להגיד לך שאתה אתה עם ראש על הכתפיים.
לגבי התחרות שלך ממש אבל ממש הפתעת אותי עלית מוכן ובשייפ טוב תמשיך להצליח אתס דור העתיד שזה לא רחוק...

hachem-01 12-04-10 23:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orev (הודעה 986777)
אז ברצוני להודות מקרב לב להאשם היקר שנענה לקריאה ראשונה והתייצב לדגל של ספורט והופיה על הבמה צנועה שלנו ונתן שואו אדיר!!!
הייתי רוצה לחזק את דבריי בתמונות ,אבל בגלל הסיבות הטכניות הצלם עדיין לא הכין אותם לצפיה-ככה שיש לכם למה לצפות.
בכל אופן,תמונות לא מעבירות את "גודל הבעיה " האמיתי ,כמו שאמרתי לחברי- האשם "איכזב אותי לטובה" ,אדם ענק,מוטציה אמיתית,האשם וחצי משנה שעברה,בשום תמונה אי אפשר להעביר את המסר...
בקרוב מאד,באשקול הזה תמונות מקצועיות של האשם

אנטון עזוב בודיבילדינג אתה יודע שאמנם היו ביננו אי הסכמות אני מאוד מכבד אותך ומעריך את הרצון שלך להצליח ...
תודה על המחמאות אבל אני חושב שאתה מגזים טיפה..לגבי תמונות תעלה מה שבא לך אתה יודע שבניגוד לספורטאים אחרים לי לא מפריע להצטלם גם בoff season ..
לסיכום תודה על הכבוד והארוח ...
נ.ב מזל טוב על הזכיה המוצדקת.

KALINA 12-04-10 23:35

האשם,את כל האורע הרמנו בישביל הילדים-שהחוויה הראשונה שלהם על הבמה תהיה חיובית. אתה לקחת חלק בזהףאתה יכול להיות גאה בעצמך!
הרבה מהם יזכרו לך דווקה הופעת אורך הזאת ומה שנתת להם מאחורי הקלאיים..

hachem-01 12-04-10 23:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orev (הודעה 986789)
האשם,את כל האורע הרמנו בישביל הילדים-שהחוויה הראשונה שלהם על הבמה תהיה חיובית. אתה לקחת חלק בזהףאתה יכול להיות גאה בעצמך!
הרבה מהם יזכרו לך דווקה הופעת אורך הזאת ומה שנתת להם מאחורי הקלאיים..

כנראה לא הבנת אותי נכון אני יותר מגאה ותמיד אבל תמיד אני מוכן לעזור "לבחורים"ואלוהים יודע שאני ממש מנסה ...לא אמרתי מילה אחת רעה וגם לא אגיד על התחרות כי אי אפשר..
אני רק הבהרתי את עמדתי בעניין בגלל כל מיני שמועות שצצות הבהרתי שאני לא התחריתי זה אחד ושנית הבהרתי שאני תמיד אנסה לקדם לספורט ופי כמה אם חברים מארגנים את זה.
ושלישית הבהרתי שאני בifbb ונשאר שם ..עם כל הכבוד.
וגם אמרתי שאולי התחרות שהייתה באשדוד תקדם ותדרבן נשיאי איגודים לחשוב על פרסים נורמלים למתחרים..
נ.ב את מה שיש לי להגיד לך אמרתי לך בפרטי ואתה יודע למה אני מתכוון.

sason 12-04-10 23:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 986791)
כנראה לא הבנת אותי נכון אני יותר מגאה ותמיד אבל תמיד אני מוכן לעזור "לבחורים"ואלוהים יודע שאני ממש מנסה ...לא אמרתי מילה אחת רעה וגם לא אגיד על התחרות כי אי אפשר..
אני רק הבהרתי את עמדתי בעניין בגלל כל מיני שמועות שצצות הבהרתי שאני לא התחריתי זה אחד ושנית הבהרתי שאני תמיד אנסה לקדם לספורט ופי כמה אם חברים מארגנים את זה.
ושלישית הבהרתי שאני בifbb ונשאר שם ..עם כל הכבוד.
וגם אמרתי שאולי התחרות שהייתה באשדוד תקדם ותדרבן נשיאי איגודים לחשוב על פרסים נורמלים למתחרים..
נ.ב את מה שיש לי להגיד לך אמרתי לך בפרטי ואתה יודע למה אני מתכוון.

כל הכבוד לך שבאת, מה התיכנונים לשנה הקרובה?

if-bb 13-04-10 00:09

האשם אתה לוקח השנה מר ישראל בדוק!

hachem-01 13-04-10 00:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sason (הודעה 986793)
כל הכבוד לך שבאת, מה התיכנונים לשנה הקרובה?

היית בתחרות? אם כן אני מקווה שנהנת...
האמת אני אוהב לשתף אותכם בתכנונים שלי ...זה מראה על איכפתיוית.השנה אחי רק מר ישראל בעזרת השם.

hachem-01 13-04-10 00:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי if-bb (הודעה 986797)
האשם אתה לוקח השנה מר ישראל בדוק!

אם אתה אומר את זה זה כבר נצחון קטן בשבילי...
תכלס למדתי הרבה משנה שעברה אז יש עוד טיפה ניסיון...
אם אני לוקח אינשאללה זו המטרה והאמת אני יורק דם בשביל המטרה הזאת ובנוסף מנהל חיי משפחה נורמלים שזה מאוד קשה...אם אני לא לוקח אחי אני אישית אתאכזב אבל מה שיותר כואב בשבילי יש מאחורי אנשים שאני סוג של דמות בעיניהם ואותם אני הכי מפחד לאכזב...
בעזרת השם יהיה טוב.

hachem-01 13-04-10 00:21

מנהלים אפשר לדעת למה if bb קיבל באן הרגע?

hachem-01 13-04-10 00:31

מנהלים אפשר בבקשה תגובה....זה לא עולה כסף .למה הבחור קיבל באן?

הנהלת הפורום 13-04-10 00:38

פרסום מתחרים... זה לא במקום.
וזה נגד חוקי הפורום.

hypertrophy 13-04-10 00:53

הנושא בטיפול...

hachem-01 13-04-10 00:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי הנהלת הפורום (הודעה 986807)
פרסום מתחרים... זה לא במקום.
וזה נגד חוקי הפורום.

אני לא רוצה להשמע כאילו אני מתערב בעבודה שלכם להפר את חוקי
האתר גם לא מקובל עלי אולם לתת באן בגלל שהוא נתן ביקורת וחטף עליה באן(לא משנה למי)זו לא סיבה מספקת בעיני..גם אני חטפתי תגובות לא נעימות קורה אין מה לעשות ..קורה ולא זכור לי שנתתם למישהו באן .
דיברתי עם גיל אנחנו נסגור את העניין מחר בבוקר if bb תעשה לי טובה אחי בלי שטויות.

hachem-01 13-04-10 00:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 986809)
הנושא בטיפול...

תודה.

hachem-01 13-04-10 01:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 986773)
ערב טוב לכולם ברצוני להבהיר כמה נקודות חשובות בעיני...
קודם כל האירוע באשדוד היה אחד המושקעים והיפים שהייתי באמת בהם במה תאורה מוסיקה קהל וכמובן מתחרים על רמה ...במקום נחכו אנשים מכובדים מהקהילה הרוסית אנשים שבאו לתמוך בספורט וזה כיף ממש מחמם את הלב ...הרגשנו שייכים.
עכשיו לגבי אני אנטון אנטון הוא חבר וסטס עזר לי המון בקריירה שלי גם מאחורי הקלעים אנחנו חברים וזה ידוע נתחיל בזה לכן אם חבר מבקש ממני לעלות לבמה ולתת הופעת אורח אז רק מוסיף לי כבוד ואני נענה מיד..לכן שלא יכעסו כל מיני אנשים כי אני אדון לעצמי ולא הפרתי שום חוזה עם אף אחד..
נקודה שלישית וחשובה מאוד שיהיה ברור אני שייך לארגון ifbb ולא מתכוון לעזוב או לערוק למקום אחר כי אני פשוט לא כזה...אני מודיע שמבחינתי (ואני יודע שהרבה חושבים אחרת)ifbb הוא הארגון הרישמי היחידי בארץ ..אומנם חזק יותר בחול אבל אנחנו נחזק אותו גם בארץ כי מבחינתי זה בית.
לגבי נאאבא בכל העולם יש הרבה ארגונים וזה רק מוסיף לתחרות (תחרות בריאה)
לגבי תחרויות שנה שעברה השתתפתי בכל התחרויות של ifbb ..וזכיתי ברובם וזה מה שבנה לי את הקריירה ואני לא שוכח ולא אשכח..צברתי ניסיון רב ומעריצים..
אני חי אוהב ונושם את הספורט הזה זה פשוט החיים שלי וני וכל המתחרים האחרים קורעים תתחת בשביל לעלות מוכנים לבמה לכן אני מבקש ממכם אנשים קצת פרגון גם אם הבנאדם הוא לא רוני קולמן...וזה יעזור לקדם את הספורט מאוד אם בנוסף להתעניינות בשחקנים זרים תתעניינו בשחקני בית שהם אלה שבאמת מייצגים אותכם...
נ.ב אני מתחרה רק במר ישראל 2010 ifbb (אני אבוא לכל אירוע ואפילו מוכן להופיע אין לי בעיה ..אבל דיאטה רק באוגוסט )אני מבטיח רעידת אדמה באוגוסט...מי שהיה בתחרות של אשדוד יודע על מה אני מדבר...
סליחה על החפירות המשך ערב נעים.

הקפצה כי חרגנו מהנושא.

menib13 13-04-10 13:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 986784)
אחי אני יודע בדיוק מה אתה מרגיש אחי אני לא מכיר אותך אבל קראתי כמה הודעות שלך תרשה לי להגיד לך שאתה אתה עם ראש על הכתפיים.
לגבי התחרות שלך ממש אבל ממש הפתעת אותי עלית מוכן ובשייפ טוב תמשיך להצליח אתס דור העתיד שזה לא רחוק...

תודה רבה אחי חשוב לישמוע דברים כאלה מאנשים כמוך בתחום

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:13.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ