|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כוסאמק אני בחודשיים חיטוב עם תזונה מעולה+60 דקות אירובי כל בוקר [4 פעמים בשבוע] בשאר הימים עושה משקולות לשמור על המסה.
כשעה לפני הריצה אני לוקח 200 מ"ג קפאין [טבליה] ואני רואה תוצאות ממש ממש בקטנה!! מה אי אפשר להעיף תשומן עיקש הנודניק הזה?!?! אני רוצה להגיע לתוצאה בתחילת יוני ואני לא רואה תוצאה משמעותית. אם אני אמשיך באימונים האלה אני אגיע למטרה שלי או שחייב לגעת בבלהבלהבלה נערך לאחרונה על ידי hypertrophy, 20-03-10 בשעה 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() מה הנתונים שלך?
כמה זמן אתה בחיטוב? איך התוכנית אימונים שלך? איך התזונה שלך?(זה שאתה אומר שהיא מעולה זה יפה , אבל תכתוב את התפריט שלך) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תרשום את התפריט ונתונים שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בן 21. גובה 171. שוקל 75. 12-13 אחוז שומן שואף לרדת ל8-9-10 אוחזי שומן.
כבר חודשיים בחיטוב [יש לי עוד חודשיים לסיים] התפריט- 140 גרם חלבון 60-80 גרם שומן [משתנה] 50 גרם פחמימה. כל האימונים נבנו על ידי מאמרים של גיל גרנות ואין תוצאות סעמק אני משקיע בתזונה ובאימונים ולא רואה כלום! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תוריד 300 קלוריות ממה שאתה אוכל ביום או שתוסיף עוד יום אירובי/אירובי יותר אינטנסיבי בימים שכבר יש
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יותר אירובי ממה שיש?! 60 דק' לא מספיק 4 פעמים בשבוע?
וב3 ימים שאני עושה משקולות אני עושה 10 דקות חתירה/סקי אחרי האימון. שלא תבינו לא נכון, אני לא מתלונן על התוכנית שלי, אני מתלונן על שומן עיקש בבטן התחתונה, אני מחוטב יחסית יש לי 2-4 ריבועים עליונים. שאלתי איך אני מעיף ת'שומן עיקש שיש למעטה 'צמיג' אחד שמאוד מפריע לי למראה המושלם, שאלתי אם אפשר להעיף את זה בלי יוהמבין/אפרדין/קלן או כל דבר אחר לא חוקי . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() אתה עושה העמסות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() תעשה אינטרוולים פשוט....
תחפש מאמרים על הפרוטוקול לאיבוד שומן עיקש של לייל מקדונלד ופעם אחרונה שאתה מדבר על חומרים אסורים בפורום
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הרואין
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כן עושה עמסות!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() אז תחליף לתוכנית כמו ud2 , ad או שתעשה פרוטוקול לאיבוד שומן כמו שאמרו לך למעלה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
זהו אני הולך לעשות ניתוח להעיף תשקדים האלו קיבינימט | MagneZium | פיתוח גוף-כללי | 36 | 25-08-07 21:15 |
יעזור מי שיכול להעיף מבט דקה לתת עצה | אושרי | תזונה ותוספים | 1 | 08-07-07 11:49 |
כלב לאימוץ - חשוב להיכנס, גם אלו שלא מחפשים...תעזרו להפיץ! תודה! | meni32 | פיתוח גוף-כללי | 9 | 07-12-06 19:46 |