![]() |
לא מצליח להעיף ת'שומן עיקש!!!!
כוסאמק אני בחודשיים חיטוב עם תזונה מעולה+60 דקות אירובי כל בוקר [4 פעמים בשבוע] בשאר הימים עושה משקולות לשמור על המסה.
כשעה לפני הריצה אני לוקח 200 מ"ג קפאין [טבליה] ואני רואה תוצאות ממש ממש בקטנה!! מה אי אפשר להעיף תשומן עיקש הנודניק הזה?!?! אני רוצה להגיע לתוצאה בתחילת יוני ואני לא רואה תוצאה משמעותית. אם אני אמשיך באימונים האלה אני אגיע למטרה שלי או שחייב לגעת בבלהבלהבלה |
מה הנתונים שלך?
כמה זמן אתה בחיטוב? איך התוכנית אימונים שלך? איך התזונה שלך?(זה שאתה אומר שהיא מעולה זה יפה , אבל תכתוב את התפריט שלך) |
תרשום את התפריט ונתונים שלך
|
בן 21. גובה 171. שוקל 75. 12-13 אחוז שומן שואף לרדת ל8-9-10 אוחזי שומן.
כבר חודשיים בחיטוב [יש לי עוד חודשיים לסיים] התפריט- 140 גרם חלבון 60-80 גרם שומן [משתנה] 50 גרם פחמימה. כל האימונים נבנו על ידי מאמרים של גיל גרנות ואין תוצאות סעמק אני משקיע בתזונה ובאימונים ולא רואה כלום! |
תוריד 300 קלוריות ממה שאתה אוכל ביום או שתוסיף עוד יום אירובי/אירובי יותר אינטנסיבי בימים שכבר יש
|
יותר אירובי ממה שיש?! 60 דק' לא מספיק 4 פעמים בשבוע?
וב3 ימים שאני עושה משקולות אני עושה 10 דקות חתירה/סקי אחרי האימון. שלא תבינו לא נכון, אני לא מתלונן על התוכנית שלי, אני מתלונן על שומן עיקש בבטן התחתונה, אני מחוטב יחסית יש לי 2-4 ריבועים עליונים. שאלתי איך אני מעיף ת'שומן עיקש שיש למעטה 'צמיג' אחד שמאוד מפריע לי למראה המושלם, שאלתי אם אפשר להעיף את זה בלי יוהמבין/אפרדין/קלן או כל דבר אחר לא חוקי . |
אתה עושה העמסות?
|
תעשה אינטרוולים פשוט....
תחפש מאמרים על הפרוטוקול לאיבוד שומן עיקש של לייל מקדונלד ופעם אחרונה שאתה מדבר על חומרים אסורים בפורום |
הרואין
|
כן עושה עמסות!
|
אז תחליף לתוכנית כמו ud2 , ad או שתעשה פרוטוקול לאיבוד שומן כמו שאמרו לך למעלה.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ