|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: בלונדיני חטוב עם עיניים כחולות.
חדר כושר: פיטנס- בת ים
|
![]() אחרי שלושה חודשי מאסה וסבל בכל יום, אחוז שומן גבוה, ואיזה אירוע שיש לי בקרוב החלטתי להתחיל חיטוב בתחילת שבוע הבא
![]() אוקיי, אז לאחר קריאה של המדריך לחיטוב הבנתי כמה דברים(תקנו אותי אם אני טועה) -צריך להשאר עם אותה תוכנית אימונים, אך להוריד נפח -חלבון 1.8 לכל קילו בגוף 100 גרם פחמימות 0.7 שומן לכל קילו בגוף צריכה מספקת של סיבים, ירקות, אומגה 3 ולהיות במאזן חיובי אחת לשבוע. עד פה הבנתי הכל.. עכשיו לא הבנתי מה הקטע עם הקלוריות, ואיך אני מחשב אותן.. ואם יש לכם עצות ודברים כאלה (כמו איך לחלק את הפחמימות שלי ביום וכו')
![]() |
#2 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אין בכלל שריר, מה לך ולחיטוב?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#4 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אז? לא עושים חיטוב כשאין שריר בשיט. (זה גם לא נקרא חיטוב לידיעתך)
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח גבר אני לא עומד על 15 אחוז
ולא על 20 אחוז אני מדבר יותר לכיוון של 25-30 אחוז הייתי ממשיך מסה בכיף אבל אני כבר לא יכול להסתכל על עצמי במראה ונשבר הזין מהתגובות שאני מקבל.. מה גם אם לא ציינתי בשלושה חודשים האלה עליתי 10 קילו שריר יחסית כמעט נקיים..
Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too Imagine all the people Living life in peace... נערך לאחרונה על ידי בובדילן94, 25-01-10 בשעה 21:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() 20 קילו שריר למה לא
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אחוז השומן שהכי כדאי להתחיל לחטב ממנו ולהפך | Soprano | אימונים | 9 | 08-10-08 03:16 |
באיזה אחוז שומן כדי לי להתחיל לחטב. | robert7 | פיתוח גוף-כללי | 5 | 28-09-08 22:45 |
רוצה להתחיל לחטב את הגוף | JnyGtr | אימונים | 5 | 20-07-08 01:26 |