|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שאני מתאמן על שרירים של הרגלים אני מרגיש עיפות כבדה וסחרחורות עד למצב שאני יכל להקיא.וזה קורה לי רק בתרגילים של הרגלים.איך זה יכל להיות מוזר לי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() Squat untill you puke
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מוכר אחי.. קורה את זה לרוב המתאמנים שעובדים חזק על רגליים ובמיוחד בסקוואט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי סקוואט ודחיפה עם הרגלים במכונה יש לי עוד כפיפת רגלים ואני כבר מת לברוח .
לפעמים אני עושה הכל ולפעמים רק סקוואט ודיחפה עם הרגליים. כמה שנושמים ומה לא אני מגיע לבית לשתות אפילו תאבקה קשה חח אבל בסוף עובר. אין איזה פתרון שיכל לעזור טיפה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מנהל מכירות
חדר כושר: הולמס פלייס מודיעין
|
![]() יש דבר אחד לעשות בעניין להתרגל!
![]() |
#6 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אוכל מוקדם מדי \ בסמוך לאימון?
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() אל תבוא לאימון בלי לאכול/לישון.
סחרחורת תמיד תהיה אחרי סט כבד, בקשר ללהקיא אף פעם לא הרגשתי דבר כזה.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לפני שאני מתחיל תאימון אני אוכל 100 גרם ברנפלקס + גביה דנונה + 2 כפות של גיינר של progainer
מין הסתם אני במסה. השאלה אחרי ארוחה כזאת כמה זמן לחכות בשביל ללכת לאימון יכל להיות שזה הגורם לבעיה שלי באימון למרות שזה קורה לי ברוב המקרים בתרגילי רגלים |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() הסחרחורות נובעות כניראה מירידת סוכר/לחץ דם.
אחרי סט קשר של סקוואט או כל תרגיל פלג גוף תחתון,הרבה דם מוזרם לאותם איזורים ולכן ישנה ירידה בלחץ הדם. זאת האינדיקציה שלי בכל אופן לכל זה,אין לראות בזה כמידע בטוח ונאמן ב100%. שתיית מים עם קצת סוכר יכולה לעזור.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יש מצב כי אחרי התרגיל הזה אני ישר הולך לשבת לנח וכי יש סחרחורת קטנה ואם זה לאט אט אני מרגיש כבר תאכל עולה לי.ננסה אולי לאכל קצת תמרים לפני התרגלים האלה אולי יעזור .רק שלא יעשה יותר גרוע ח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() תאכל ארוחה של פחמימות מורכבות וחלבון שעה וחצי לפני האימון וזהו,אחרי זה אל תיגע בשום דבר
ותשתה מים כל הזמן בין כל סט לסט,ככה אני עושה לפחות ואין לי בחילה אף פעם גם לא בדדליפט של 200+ וגם לא בסקוואט של 200+ בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
סמל מין
|
![]() כשאני חושב על זה, זה דווקא מאוד הגיוני שמע הרגליים זה חצי מהגוף שלך כן ז"א קבוצת שרירים גדולה מאוד אז מן הסתם כשתאמן אותם קשה אז תרגיש ככה... גמאני מרגיש ככה באימוני רגליים אבל באיזשהו מקום כבר מתרגלים לזה.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() הקטע של הלהקיא זה היצטברות של חומצת חלב חומצת חלב שהיא עולה היא גורמת לבחילות באימוני רגלים ובכללי זה מאוד נפוץ אין לך מה לדאוג אם בא לך להקיא אז סימן שאתה עובד טוב ובמנוחות ממש קצרות תנסה קצת להגדיל את זמן המנוחות שריכוז חומצת החלב שלך תיתפזר אחרי סט תלך סיבוב בחדר כושר ככה החומצת חלב מתפזרת בצורה הכי טובה ובקשר לסחרחורות אתה עושה סקוואט ברור שיהיה סחרחורות תנסה יותר לנשום כמו שצריך ולא לעצור תנשימה זה יכול להקל קיצור אפילו אם תקיא זה לא נורא סימן שאתה עובד!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() כמה זמן מנוחה אתם עושים בדר"כ בין סט לסט של סקוואט דקה לבין דקה וחצי או יותר?
וגם בא נגיד במצב של חולשה כמו שאמרתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() במצב כזה יש 2 סיבות:
1. אתה אוכל סמוך לאימון. -תאכל 2 ואפילו 3 שעות לפני האימון (בעיקר רגליים) 2. אתה לא נח מספיק בין סט לסט. -בסקוואט נחים גם 3 דקות, זה בסדר. אני נח גם 10 דקות אם יש צורך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() מזל טוב אתה מתאמן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]()
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() יש גם כאלה שנחים 10 דקות כמו שההוא אמר אבל זה שיטות אימון שונות בכללי אני נח עד שהנשימה שלי מיסתדרת וניכנס עוד סט אני לא מהיצוריםן במיסתכלים על השעון מה שכן אני מקפיד שהאימון מתחילתו עד סופו לא יעבור את השעה בערך ולפעמיים אני עוזב גם ליפני אם אני מרגיש שמיציתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר מתחיל
|
![]() תנסה לשתות לי פעם היו בחילות כי לא הייתי שותה מספיק ואוכל הרבה
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
למה לא להרים רגליים בזמן בנץ ? | Shauder | פיתוח גוף-כללי | 1 | 07-09-09 22:31 |
אימון רגליים ללא שימוש בכפות רגליים | ניר.מ. | פיתוח גוף-כללי | 4 | 22-07-09 12:00 |
שאלה לגבי סחרחורת\כאבי ראש בזמן ביצוע פעילות אירובית | doldol360 | פציעות ספורט | 6 | 10-12-08 15:45 |
כאבי רגליים בזמן ריצה | Maverick | פציעות ספורט | 1 | 11-12-06 18:10 |
בעיות רגליים בזמן ריצה | blabla173 | אימונים | 7 | 02-12-06 15:19 |