|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי 5 שנים של כדוריד החלטתי לפרוש
אני עובר לחדר כושר ואני רוצה להתמיד מזה אני לא רוצה להיות מנופח מדי - חמור אני רוצה להיות חטוב לא מדי ובעל שרירים השאלה שלי אם אני רוצה להיות רציני ולהתמיד כמו שצריך האם ללכת לישראלבאדי? אני רוצה לעשות חיטוב כמו שצריך וחשבתי ללכת לשם שיתנו לי תפריט ותוכנית אימונים שמתאימה במיוחד בשבילי האם זה כדאי? ![]() כמה עולה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() אני ממליץ לך ללכת לישראלבודי, כבר חצי שנה אני אצל גיל והבן אדם תותח!! השינויים שתרצה תוך כמה חודשים ייקרו. אין פה קסמים או כמו שאחרים חושבים שמזריקים שם לאלה שבתמונות באתר לפני ואחרי, אתה צריך לעבוד קשה להתמיד ובמיוחד לדבוק בתזונה והכל יהיה בסדר!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אה אתה מתאמן בבית?
אפשר לראות שינויים? אתה הולך בדיוק מילה במילה לפי מה שהם אומרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מתאמן בבית כן
ובדיוק מה שאומרים בלי חריגה אחת את השינויים שלי יש באתר אבל זה לא עדכני, זה לפני חודשיים בערך, היום יותר גדול וחטוב. http://www.israel-muscle.com/thumbnails.php?album=124 מה הנתונים שלך דרך אגב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בן 14 וחצי - 1.75 מטר - 77 קילו
כל זה מאימונים בבית אחי איך אתה עושה? זה בבית בלבד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() כן מהבית בלבד. תאמין לי לא צריך בשביל לפתח גוף מכון כושר כמו שייפ או לקחת כל מיני תוספי מזון למיניהם אני לא לוקח כלום, תאכל נכון תתאמן חזק ותנוח ותגיע לתוצאות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דרך אגב גם אני מיתאמן בבית.
![]() |
![]() |
#8 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אני מת לתת לך באן אבל אני עוצר אתץ עצמי
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() למה באן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אתה מודע לכך שהשוות אותי ועוד כמה חבר'ה מאסיביים ממני לחמורים?!!? אתה מודע לכך שזה מעלה לי ת'סעיף?!?!?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע אם זה בציניות או לא
אבל אני לא רוצה להיות מנופח מדי - שור , חמור .. זה הכל מטאפורה אין כוונה להעליב אם העלבתי אני מצטער |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הכנת אוכל,אכילה
חדר כושר: המרגנית
|
![]() הקונוטציה של הדברים שלך היא שלילית- אפחד לא אמר לך איך להיות וכמו שאתה אומר שזה נראה כמו חמור מנופח אז אני יכול להגיד שאני לא רוצה להראות כמו נקבה ולחטוף כאפות בבצפר מערסיות...אבל בלי שום כוונה להעליב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אם יש לך כסף אז אני ממליץ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
למה דווקא ישראלבאדי? | Moliere | פיתוח גוף-כללי | 30 | 06-12-09 00:38 |
פגישות ייעוץ עם ישראלבאדי | orpir | פיתוח גוף-כללי | 14 | 24-08-09 11:39 |
שאלה למי שהיתייעץ עם ישראלבאדי | HardcorE | תזונה ותוספים | 10 | 05-02-09 21:59 |
כל מי שהיה בחנות של ישראלבאדי - בקשר לאבקת חלבון בשק | Nadav19 | תזונה ותוספים | 11 | 19-02-07 17:14 |