![]() |
ישראלבאדי
אחרי 5 שנים של כדוריד החלטתי לפרוש
אני עובר לחדר כושר ואני רוצה להתמיד מזה אני לא רוצה להיות מנופח מדי - חמור אני רוצה להיות חטוב לא מדי ובעל שרירים השאלה שלי אם אני רוצה להיות רציני ולהתמיד כמו שצריך האם ללכת לישראלבאדי? אני רוצה לעשות חיטוב כמו שצריך וחשבתי ללכת לשם שיתנו לי תפריט ותוכנית אימונים שמתאימה במיוחד בשבילי האם זה כדאי? :) כמה עולה? |
אני ממליץ לך ללכת לישראלבודי, כבר חצי שנה אני אצל גיל והבן אדם תותח!! השינויים שתרצה תוך כמה חודשים ייקרו. אין פה קסמים או כמו שאחרים חושבים שמזריקים שם לאלה שבתמונות באתר לפני ואחרי, אתה צריך לעבוד קשה להתמיד ובמיוחד לדבוק בתזונה והכל יהיה בסדר!!
|
אה אתה מתאמן בבית?
אפשר לראות שינויים? אתה הולך בדיוק מילה במילה לפי מה שהם אומרים? |
אני מתאמן בבית כן
ובדיוק מה שאומרים בלי חריגה אחת את השינויים שלי יש באתר אבל זה לא עדכני, זה לפני חודשיים בערך, היום יותר גדול וחטוב. http://www.israel-muscle.com/thumbnails.php?album=124 מה הנתונים שלך דרך אגב? |
בן 14 וחצי - 1.75 מטר - 77 קילו
כל זה מאימונים בבית אחי איך אתה עושה? זה בבית בלבד? |
כן מהבית בלבד. תאמין לי לא צריך בשביל לפתח גוף מכון כושר כמו שייפ או לקחת כל מיני תוספי מזון למיניהם אני לא לוקח כלום, תאכל נכון תתאמן חזק ותנוח ותגיע לתוצאות.
|
אני מת לתת לך באן אבל אני עוצר אתץ עצמי
|
למה באן?
|
ציטוט:
אתה מודע לכך שהשוות אותי ועוד כמה חבר'ה מאסיביים ממני לחמורים?!!? אתה מודע לכך שזה מעלה לי ת'סעיף?!?!? |
אני לא יודע אם זה בציניות או לא
אבל אני לא רוצה להיות מנופח מדי - שור , חמור .. זה הכל מטאפורה אין כוונה להעליב אם העלבתי אני מצטער |
ציטוט:
|
אם יש לך כסף אז אני ממליץ...
|
ציטוט:
דרך אגב גם אני מיתאמן בבית. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ