|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
אזהרה אחרונה-חוצפה וקללות ללא קשר
|
![]() עשיתי תפריט 3000 קלוריות ולאור הפעילויות הגופניות שלי אני צריך עוד 1000 קלוריות אבל אני לא יודע מה להכניס לתפריט גם שיהיה בלי שומן גבוה וגם שיהיה קל לאכילה (שייק הפתרון הכי טוב אבל לקנות גיינר כל שבועעים זה מטורף)אני משתשמש בגיינר אבל פעם ביום וזה יוצא פעם בחודש לקנות גיינר שזה סביר...אז הנה התפריט אני יתן גם שעות תנו הצעות מה להכניס... הארוחות בוקר שלי שזה ה3 ארוחות הראשונות אי אפשר להכניס כלום כי אין לי זמן לאכול זה בין ההפסקות של הבית ספר ולפני בית ספר אז אין זמן!
7:30 ארוחת בוקר: * גביע קוטג' 5% * 3 פרוסות לחם אחיד 10:00 ארוחה 2 : * גביע גבינה 5% * 3 פרוסות לחם אחיד 12:00 ארוחה 3 : * 2 בננות * תפוח עץ 2:00 ארוחה 4 ![]() * 2 כוסות אורז ,כף שמן זית * 150 גרם בשר(אני מחשיב שזה חזה עוף מבושל אבל זה בשר בקר מבושל שזה עוד 300 קלוריות ומלא שומנים (ולא ידעתי) אז אני מעדיף כמות יותר גדולה של חזה עוף) *הורדתי סלט כי סתם תקוע לי . 4:00 ארוחה 5 ![]() * קופסת טונה בשמן * 3 פרוסות לחם אחיד 7:00 ארוחה 6 (לאחר האימון וגם ביום שללא אימון): * מנה גיינר(כנראה פרובודי או שאני ישאר על פרפקט 3000 תמליצו + 2 כוסות חלב 0% שומן (אחרי אימון אני צריך שהחלבון והפחמימות יתעקלו מהר לכן זה 0% החלב) 9:30 ארוחה 7 לפני השינה: לא יודע מה לאכול ,אחרי הארוחה אני עף למיטה. ערכים כרגע: סה"כ קלוריות: 2928 קלוריות סה"כ חלבון: 197.4 גרם סה"כ שומן: 58.4 גרם סה"כ פחמימות: 411.9 גרם סה"כ כולסטרול: 188.5 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 12 גרם כרגע זה יחסית מאוזן חוץ מהחלבון שאמור להיות 150 גרם. נתונים אישיים: גיל 15 גובה 1.65 משקל:58 חילוף חומרים מהיר.ברוך השם. אז תעזרו לי לסדר את התפריט כך שיהיה 4000 קלוריות בלי יותר מידי שומן.תודה לעוזרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 50 גרם טחינה גולמית עם 2 פיתות.
ביצים,תפוחי אדמה.
![]() |
#3 |
|
![]() נשמע טוב ,אני יבדוק איפה אני יכול להכניס את זה,הטעם של טחינה גולמית זה כמו טחינה רגילה?מה ההבדל גם?
כמה גרם זה שתי פיתות בשביל לבדוק ערכים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 1000 קלוריות אתה צריך?
תעשה לך 2 פיתות עם חמאת בוטנים ככה בנדיבות יסדר אותך |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() אני לא יודע אם אני אוהב חמאת בוטנים יש משהו במקום החמאה?ואלה מסדר אתי בדקתי ערכים...
אני יבדוק אם אני אוהב את זה אם לא אני ימצא תחליף בסיס כבר יש.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני במקומך הייתי מחליף את החלב ל 3% ומוסיף עוד ליטר חלב לתפריט וזהו סגרת 1000 קלוריות.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה לא אוהב חמאת בוטנים אתה יכל לנסות ממרח חלבה אני מאוד אוהב!
בכלל אם אתה אוהב חלבה אז פשוט תאכל בנוסף לתפריט עוד 200 גרם חלבה זה 1000 קלוריות אולי קצת יותר אפילו |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() תודה על עזרתם הצלחתי לסדר את התפריט בצורה טובה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה - סוכריות של הטייסים ..( 1000 קלוריות לסוכרייה ) | Yaira | תזונה ותוספים | 64 | 05-05-09 21:54 |
הגעתי למינון של 1000 מ"ג קפאין (lol) | goan | תזונה ותוספים | 10 | 08-09-08 01:26 |
total gym 1000 | TheBlackTiger | אימונים | 8 | 23-01-07 20:15 |
קק"ל = 1000 קלוריות?! איך זה ייתכן? | dan154 | תזונה ותוספים | 1 | 09-12-06 15:24 |