|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אממ אז ככה
אני מעוניין לרדת במשקל ולחטב את עצמי ולאחרונה קראתי והתייעצתי הרבה לגבי תוספי מזון שמוסיפים אנרגיה ועוזרים לירידה במשקל החומרים שהכי הומלצו לי היו מבוססים על cla אבל אני רוצה להתייעץ עוד קצת לפני שאני מחליט לעשות משהו 1.יש לתוספי מזון האלה תופעות לוואי כלשהן? 2.עד כמה אפשר להוריד בערך בתקופה של חודש? ביחד עם אימוני משקולות סדירים ואימונים אירוביים 3.זה באמת מועיל? 4.המלצות כלשהן לתוספי מזון מסוימים בסגנון תודה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() 1. אני לא יודע מה אתה מתכוון לקחת ככה שאני לא יודע על תופעות לוואי
2. תלוי בקצב המטבוליזם שלך , תלוי בגילך , תלוי במספר האימוניים האירובים שתעשה וכמה דקות כל אימון 3. אינדיבידואלי לחלוטין . רק אתה תוכל לענות לנו על השאלה בעוד מספר שבועות ![]() 4. טבליות קפאין ואבקות חלבון על מנות לשמור כמה שיותר על מסת השריר (שתתפרק לך בזמן האימון האירובי) בהצלחה !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() 1.שורפי שומן
2.בן 18 \ 3 אימונים אירוביים בשבוע \ סביבות ה40-60 דקות 3.יש דרך כלשהי לבדוק כמה שומן הורדתי נטו? כי מכיוון וזה יהיה מעורב עם אימוני משקולות לא יהיה לי דרך לדעת בודאות 4.מה טבליות הקפאין עושות בדיוק? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=101&Page=1 כמובן לא לשכוח שזה לא פיתרון קסם וזה תלוי הרבה בגירעון הקלורי שאתה נמצא עליו ובתזונה מתאימה. יש לנו מדריכים באתר שיוכלו לעזור או את הייעוץ אם אתה מעוניין. אם אתה רוצה יותר פרטים לגבי מוצרים או הייעוץ או איזשהן שאלות אתה יכול להתקשר חופשי לטלפון 1599-500-590 בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה| צריך עזרה בנוגע להרזיה וחיטוב | nike | אימונים | 3 | 08-12-09 15:26 |
צריך עזרה בנוגע לתפריט | NoNick | תזונה ותוספים | 1 | 30-11-07 17:13 |
חח צריך עזרה בנוגע לבנץ' פרס | TzachimmortaL | אימונים | 37 | 28-09-07 11:37 |