|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() ערב טוב,
קוראים לי שלומי אני בן 17, אני מתאמן כבר חצי שנה בחדר כושר ומעוניין בתוכנית חדשה. במשך הארבעה החודשים הראשונים היתה לי תוכנית שהתחלקה לפי abcd וכיום אני עושה ss במשך כבר חודשיים. אני רוצה תוכנית חדשה במקום ה-ss מכיוון שאני מתאמן לצבא לקרת סיירות וקשה לי מאוד לרוץ , הסקואט שנעשה 3 פעמים בשבוע בתוכנית מאוד מקשה עלי ויש לי כאבים במהלך הריצה. אני מאוד שמח מהתוכנית והיא מעולה השתפרתי מאוד, למשל : בנץ' פרס אני עושה 21 כל צד, סקואט 26 כל צד, דד ליפט 27.5 , כתפיים 10 כל צד, ומתח עם משקולת של 15 קילו עלי, אבל היא מנוגדת למטרה שלי- להתאמן לצבא. כמו שנאמר , אשמח מאוד לתוכנית חדשה כדי להתאמן בחדר כושר ובלי שיכאב לי כאשר אני ירוץ, תודה רבה, שלומי. (לגבי ביצוע התרגילים והתוכנית עצמה, קראתי הרבה ראיתי את הdvd ויש לי מושג מה אני עושה, כל התרגילים נעשים בצורה טובה והם לא מביאים לי לכאבים גם ביום יום זה רק במאמץ כמו שציינתי בפעילויות אירובי כגון ריצה.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מדריך חדר-כושר מוסמך
עוסק ב:: סטודנט
|
![]() אם יש לך כאבי בברכיים הייתי ממליץ לך מאוד ללכת לרופא לבדוק את זה, הדבר האחרון שאתה רוצה זה להגיע לצבא עם כאבי ברכיים.
תפתור את הבעיות ברכיים לפני הצבא, אל תדאג, בצבא כבר יהיו לך מספיק בעיות ברכיים חדשות.. חח לבריאות ובהצלחה!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אם סקוואט של70 קילו גורם לך לכאבים כדי שתלך להיבדק אצל רופא או שתפסיק להיות כוסית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() כאבי ברכיים אין לי וזה לא בכלל באזור, זה כאבי שריר.
יש לי מישהו תשובה לגבי השאלה שלי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מעוניין להתחיל בתוכנית ss | e-gnt | אימונים | 3 | 18-09-09 17:35 |
שלום צריך עזרה בתוכנית חדשה לעבוד על מסה | DB557 | אימונים | 2 | 17-02-08 03:12 |
אימון סקוואט בתוכנית? | achtunG | אימונים | 1 | 16-11-07 12:24 |
מעוניין בתוכנית אימונים | spontanic2 | אימונים | 13 | 23-10-07 20:18 |