|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מצאתי אימון באינטרנט שנראה לי שמתאים לי אם מישהו רואה משהו לתיקון,להוריד להוסיף חזרות/סטים אז להגיד...ועוד משהו אני רוצה להכניס לאימון דדליפט אז איפה להכניס וכמה..
4 פעמים בשבוע ABXABXX אני חושב להוסיף פרפר חופשי לחזה מה אתם אומרים?בכללי לא צריך להוסיף עוד תרגילים? אימון a: חזה: לחיצת חזה במוט 4 סטים 6-8 חזרות לחיצת חזה בדאמבלים בשיפוע חיובי 3 סטים 12 חזרות כתפיים: לחיצת כתפיים 4 סטים 6-8 חזרות יד אחורית: לחיצה צרפתית 3 סטים 12 חזרות בטן: כפיפות בטן 3 סטים 20 חזרות אימון B: גב: חתירה יד יד בהטיית גו 3 סטים 12 חזרות מתח / פולי עליון 3 סטים 6-8 חזרות יד קדמית: כפיפת מרפקים בישיבה 3 סטים 12 חזרות רגליים: סקוואט 4 סטים 6-8 חזרות לחיצת רגליים 3 סטים 10-12 חזרות תאומים: לחיצת תאומים עם מוט אולימפי 2 סטים 15 חזרות תגובות! נערך לאחרונה על ידי almog262, 15-12-09 בשעה 14:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נחמד
אפשר להכניס דדליפט קל במקום הלחיצות רגליים
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() הייתי מכניס דדליפט רומני במקום הלג פרס.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כמה סטים כמה חזרות במקום הלג פרס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כמה סטים וחזרות דדליפט..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() fatboy אני צריך את התגובה שלך בבקשה מה היית משנה בתוכנית מוסיף/מוריד וכמה חזרות דדליפט וסטים להכניס במקום לג פרס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() A
לחיצת חזה 3x6 לחיצת חזה חיובי 3x10 לחיצת כתפיים 3x8 יד אחורית 3x12 בטן 3x10 B מתח עם משקל 3x6 חתירה 3x8 יד קדמית 1x10 סקוואט 3x10 דדליפט קל 2x8 תאומים 3x15 אתה יכול לשחק קצת אם הסטים/חזרות אם אתה רוצה אבל אל תשנה הרבה אם לא כתוב תרגיל לשריר, תבחר איזה תרגיל שאתה רוצה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה נקווה שיד קדמית יספיק לי סט אחד כי אין לי יד גדולה אבל כמו שאמרת לשחק אם הסטים והחזרות קצת.. לקחתי את האימון,סומך עליך אחי תודה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יש מאמר בדף הראשי בישראלבאדי, יש תוכנית ab לדוגמא. תנסה אותה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
הקעקוע החדש שלי | OMRI-TURBO | פיתוח גוף-כללי | 112 | 30-04-07 15:23 |
רוקי החדש | OMRI-TURBO | פיתוח גוף-כללי | 40 | 01-02-07 12:51 |