|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה.. קצת פרטים על עצמי.. בן 16 וחצי.. מתאמן 5 חודשים..
הנה תמונה לפני שהתחלתי להתאמן: http://img293.imageshack.us/img293/8...mg04071ha2.jpg והנה סרטון שלי מאתמול: http://www.youtube.com/watch?v=O-gOJwCV1C0 עד עכשיו עבדתי ללא תפריט תזונה וללא כל תוסף, שבוע הבא אני נפגש עם דיאטיקן ואני מתחיל חיטובון קטנטן ל7-8 אחוז שומן, ברגע שהמטרה הזו תושג אני מתחיל לעלות מאסה נקיה עד החורף.. ובחורף אני כנראה יעבוד כבר פחות נקי.. הסיבה שאני לא דופק מאסה עכשיו כמו מטורף היא שאני יודע שגם ככה אני יצטרך לחטב לפני הקיץ(רוצה ריבועים לים..:) ועם המזג אוויר הזה כנראה שכבר בפסח נתחיל ללכת לים.. אז.. אין טעם. אני יודע שאני יחסית רזה.. אחרי החיטוב וכמה חודשים טובים במסה אני יעלה עוד פעם תמונות:]. בבקשה להגיב על השינוי, ולא על הרצון שלי לחטב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מזכיר לי ניצול שואה! ברצינות.
אין לך מה לחטב כי אין מה לחטב גם ככה! תן מסה נקייה אם אתה לא רוצה שומן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע הרבה חברים שלי אמרו לי ככה.. אבל כרגע לא ממש רואים ריבועים אם אני לא עושה שריר.. רואים טיפה תצורה שלהם.. אני על 9 אחוז שומן בערך.. כשאני יהיה ב7-8 יראו ריבועים במצב מנוחה.. וזו המטרה שלי כרגע, כשאני אשיג אותה אני יעבור לעליה נקיה במסה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עוד ניצול שואה... צריך לחנוק את ההורים שלך על שלא נתנו לך לאכול.
תעשה טובה לך למטבח תפתח ת'מקרר ותאכל כל מה שבא ליד... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() את מה אתה רוצה לחטב???!?!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
נפיחון
|
![]() אני לא מבין מה הקטע של הפורום הזה..אחי,תוכל הרבה!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תאכלללללללללללללל דחוףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תסתכלו בתמונה ואז בסרטון, אתם באמת רוצים להגיד לי שלא רואים שינוי?..
אז נכון שאני לא גדול כמו כולכם פה, אבל הערות על כך שאני נראה כמו ניצול שואה קיבלתי כבר בחיי, ותאמינו לי שזה לא דבר שנותן מוטיבציה. בכל מקרה, בקשר לחיטוב, זה לא הולך להיות חיטוב ארוך, לא רואים אצלי קוביות במצב מנוחה, וזו המטרה שלי כרגע בסדר?, ברגע שאני ישיג את זה אני יתחיל עם מסה נקייה.. זה די מעצבן שאם יבוא לפה מישהו שמן(אני לא מדבר על מישהו שיש לו מסה ואחוז שומן 18-20) אלא מישהו שמן שיש בו ממש קצת מסת שריר, אנשים פה יגיבו לו בזה שהוא צריך חיטוב וכאלה, אבל יעשו את זה בצורה נחמדה, אף אחד לא יקרא לו שמן או משהו בסגנון, אלא יתנו תגובות שבאמת נותנות מוטיבציה להמשיך.. ואם בא אחד כמוני שהוא רזה, אז יקראו לו ניצול שואה ויגידו לו את זה בצורה הכי לא נחמדה שאפשר. אין לי בעיה עם מה שאתם חושבים, הבעיה שלי היא עם איך שאתם אומרים את זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחח ניצול שואה עלק חחחחחחחח
בונא אחי אתה סומלי אורגינל איזה חיטוב ואיזה נעליים לך לדאיטן שאמר לך לעשות חיטוב תכניס לו בוקס ותשלח אותו לקיבינימט עליה במסה עצבנית!!ומלוכלכת אחו שרמוטה בהצלחה גבר! נ.ב קח הכל בצחוק נשמה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה צוחק עליי ? אתה אומר חיטוב ?
לא רואים לך קוביות כי אולי הם לא מספיק חזקות לא חשבתי על זה ? אני יושב על יותר אחוז שומן ממך ובולטים לי הריבועים בלי שאני עושה שריר לא חייב להיות רזה רזה רזה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחח מה אתה רוצה לעשות חיטוב לעצמות?
אחינו אתה שחיף עולם תתחיל לטחון כמו שצריך בלי לחשוב על השומן בכלל החזה שלך על הפנים הגב נחמד,אין רוחב, ידיים לא רעות . יאלה לעבודה
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מה?!
מה לחטב תגיד לי אתה בערך על 6 אחוז שומן מקס' 7 תראה איךא תה נראה לראות אותך ככה בים אחי באמת הייתי נגעל.. אל תקח את זה אישית אבל זה לא יפה בכלל.. אתה מאוד רזה.. מה ריבועים ראית את הזרועותש לך? את החזה? בחייך אחי תאמין לי תתחיל עכשיו לטחון אל ממש.. אתה תראה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טוב מאשר עכשיוו מאשר זה שאתה רוצה עוד לחטב אין לך מה לחטב בקצב הזה אתה תיההי אנורקס מזה הדבר הזה.. קח את עצמך ביידיםןץ... תפסיק עם השטויות אין לך מה לחטב בכלל... מה ריבועים תעבוד על הבטן תעלה במאסה מה לחטב אתה ממש מצחיק תסתכל על עצמך שיהיה בהצלחה אחי זה יהיה קל בשבילך לעלות במאסה |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
וד"א - ניצול שואה? לא אומרים את זה אפילו בצחוק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
אתה לא צריך לחטב כדי לראות ריבועים במצב מנוחה !!! אין לך כמעט שומן - אתה רק צריל יותר מאסת שריר בשרירי הבטן וזהו . און שתעלה נקי, או שתעלה לא כ"כ נקי כדי שלא תעבור את ה 12% שומן , או שתפציץ מאסה ואז תחטב. (אני הייתי הולך על אפשרות מ"ס 2)
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מצטערים, אני בטוח שלא רצינו לפגוע בך.
בכל זאת, אני לא חושב שיהיה לך שווה להשקיע כסף בדיאטן בלעשות חיטוב. אתה צריך להעלות במסה, וראיתי הרבה כמוך שעשו שינוי עצום... בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה עושה חיטוב אתה פשוט דביל אתה תיהיה כזה שחיפון תלך לגיל שיבנה לך תפריט או שתקרא מאמרים ותבנה לעצמך....אתה צריך לעלות מינימום 10 קילו!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() התכנון שלי הוא בסופו של דבר לעלות עוד 15 קילו, אבל להיות על אחוז שומן שנע בין 7.5-8 אחוז, תסביר לי רק מה הטעם לדפוק עכשיו מאסה אם עוד חודש אני מתחיל כבר ללכת לים, וכמו שאמרתי אני רוצה שיראו את הריבועים בים..
מצד שני, אני יכול לעשות חיטובון של חודש בערך אולי טיפה פחות, כמה זמן שזה יקח, ואז להתחיל מסה נקיה. תעשו לי טובה תגיבו על השינוי ולא על התוכנית שלי |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כפיפות בטן טובות בטווח של 10 חזרות בערך ואם צריך עם תוספת משקל עליך יגרמו לך לשיפור מצוין בבטן. אחרי שתעלה במסה, אם תצטרך, תעשה חיטוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
בתמונה הראשונה הייתי מוכן לישבע שעומד לפניי שלד של חדר מדעים בביה'ס ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למרות שעכשיו אני בערך בהפרש של רק 5-6 קילו מאז.. לא נורא, נדפוק מאסה לפי תפריט מסודר משבוע הבא ויהיה טוב.. עוד חצי שנה נעלה עוד פעם תמונות :] |
|
![]() |
![]() |