|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מתאמן בבית מזה 3 חודשים ועושה כפיפות בטן 40x5 בשיטה הרגילה כלומר מניח את הרגליים על כסא ב90 מעלות ועולה בקו ישר.תוצאות אני כבר רואה,הבטן השתטחה יפה (לא שמקודם הייתי שמן,אבל הייתה קצת בטן)
השאלה שלי היא האם זה מספיק או שכדאי גם לשלב את כפיפות הבטן באלכסון לכל צד? ראיתי מאמרים שאמרו שאין צורך וראיתי מאמרים שאמרו להפך. אם כן יש צורך,אז איך אני משלב אותם בתוך אימוני הבטן? אני עושה בטן יום כן ויום לא בכמות שציינתי למעלה. אני 1.84 ושוקל 80 ק"ג. תודה מראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא....
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() הלא זה אומר שכן צריך או לא צריך?
ואשמח לעוד תגובות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הבטן השתטחה? כנראה הגדלת קצת מסת שריר, ואתה רואה את החלק העליון קצת יותר נפוח.
להוסיף אלכסונים לא יוסיף מהומה. אם המטרה שלך זה להוריד שומן, אז זה הכל עניין של דיאטה והוצאה קלורית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() המטרה שלי זה לחטב את הבטן כמה שיותר ואפילו קוביות,אני לא בחור שמן ואף פעם לא הייתי.
אז האם תרגיל לאלכסונים עכשיו כן הכרחי בשבילי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אם המטרה שלך זה להוריד שומן, אז זה הכל עניין של דיאטה והוצאה קלורית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() כתבתי בפירוש בהודעה האחרונה שלי שהמטרה שלי זה לחטב את הבטן כמה שיותר ואפילו קוביות,
אחי אתה לא קורא... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() צודק, מצטער. קראתי שוב פעם והנה תשובה יותר מדוייקת:
אם המטרה שלך זה להוריד שומן, אז זה הכל עניין של דיאטה והוצאה קלורית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תקפוץ כבר לקפה גיא!!!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() Dark muse בידור איתך,אם אין לך תשובה אז אל תכתוב.
יש פה מישהו שיכול לתת תשובה מקצועית ולא סתם שטויות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הכנת אוכל,אכילה
חדר כושר: המרגנית
|
![]() אם המטרה שלך זה להוריד שומן, אז זה הכל עניין של דיאטה והוצאה קלורית.
הוא לא צחק איתך...כדי לראות קוביות יותר טוב לא יעזור להוסיף אלכסונים..תעשה דיאטה ואז תראה אותם יותר טוב. יום טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() שוב חבר'ה אני רוצה לחטב את השריר של הבטן יפה יפה שתהיה שרירית וגם בדרך להוריד שם שומן,למרות שאין הרבה.
אז האם כדאי גם לשלב תרגיל לאלכסון? מקוה שהפעם אני ברור ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() קראתי אחי,
אז אתה טוען שאין צורך בכלל בתרגיל לאלכסונים? אם אין בו צורך אז למה אנשים מבצעים אותו שהם רוצים לחטב תבטן שלהם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, בשביל קוביות צריך להוריד שומן, כי הגדלת מסת השריר בבטן היא מינימלית. לדעתי תעשה מתח. זה תרגיל שמפעיל את הבטן בצורה חזקה כמייצבת וזה יתרום לך הרבה יותר לצורה של הגוף, יותר מאשר לעשות אלכסונים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בעיה|בקשר לכפיפות בטן | DarkEyeZ | אימונים | 4 | 06-02-09 22:28 |
בעיה|בקשר לכפיפות בטן | DarkEyeZ | פיתוח גוף תחרותי | 3 | 06-02-09 18:26 |