|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן, אני עובד בתכנית ss וכרגע באימון B יש לי בנט-אובר לגב.
העניין הוא שאני לא מרגיש כ"כ את הגב עובד בתרגיל. אולי זה ענין של טכניקה אבל מכל מה שקראתי וראיתי בסרטונים, אני חושב שאני מבצע את זה בסדר. בכל מקרה, כשאני עושה מתח, אני מרגיש -הרבה- יותר את העבודה. החשש שלי הוא שאני אשאר בפיגור עם הגב. לעבור למתח או להמשיך? מה דעתכם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מתח עדיף
לא ניתן לרמות תוסיף משקל כדאי ללמוד פאוורקלין אם מתאפשר במקביל למתח |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() פאוור קלין מעדיף לא לבצע.. לפחות בינתיים.
אז לעבור למתח? גם אם אני מבצע נכון ולא מרמה בבנט-אובר, המתח עדיף? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אי אפשר לא לרמות בתרגיל הזה, זו הבעיה איתו
![]() |
#5 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() איך בדיוק אתה יכול לרמות במתח ?
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה לרמות?
גם במתח אפשר "לרמות". |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() אם היית מתאמן היית יודע
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() להתנדנד, לעשות חצאי טווחים (לא לעלות ולרדת עד הסוף)
שרוצים לרמות תמיד אפשר פשוט בבנט אובר גם אם ממש מקפידים על הטכניקה, במשקל כבד אתה מרמה גם אם אתה לא רוצה כיוון שיוצא לך חצי דדליפט |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אז בקיצור moo,אתה אומר כדאי לעשות מתח ולא דדליפט?
ואני יודע שאני לא קשור לאשכול,פשוט זה מאוד מעניין גם אותי.. וגם אני כמו פותח האשכול מעדיף לא לבצע פאוור קלין,יש בכלל מאמנים שיודעים את התרגיל הזה? ואני לא מדבר על מאמנים נדירים מאוד שנמצאים פה בפורום.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מתח ולא בנט אובר
איך הגעת לדדליפט ? רשמתי שעושים בנט אובר במשקל גבוה זה הופך לחצי דדליפט וחצי בנט אובר |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ואללה לאדע בכלל למה רשמתי דדליפט.. סתם יצא לי,התכוונתי לבנט אובר
ולמה במשקלים גבוהים זה הופך לחצי דדליפט חצי בנט אובר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כי אתה לא מסוגל לחתור עם הרחב גבי, אז אתה משתמש בזוקפים שהם יותר חזקים
תנסה תראה כמובן שבנט אובר הכוונה לעבודה מהרצפה כל חזרה וסט אפ. (למרות שעבודה מהאוויר רק תגביר את הזיוף) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי ממש איך לנסות.. לא חושב שמישהו בגיל 14 וחצי יכול להצליח להגיע כ"כ מהר פתאום ל80-90 קילו בנט..
ותגיד רגע,אם אני עושה עם מוט w על ספסל,יעני אבל מרים תמוט מהריצפה זה בסדר? אני יודע שזה לא בנט אובר סה"כ.. אבל אני נמצא במכון חרא לגמרי.. ואני מחכה כבר שיגמר המנוי כדי לעשות מנוי במקום אחר.. זה בסדר אבל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() קח את המוט החופשי
שהליצנים לא ילחצו בנץ' 10 דקות, לא יקרה כלום |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() יש לנו עוד מוט אולימפי... אבל התקרה שם היא בגובה 2.22 בדיוק.. יש 2 סנטימטר למוט.. צריך מבצע שלם כדי להוציא תמוט מהטסנד שלו על הרצפה שם..
חוצמזה שזה חרא של מכון.. כלוב אפילו אין שם |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
לא הבנתי למה אתה לא יכול להוציא את המטו מקביל לרצפה.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חחחחח חשבתי שאני היחיד שלא הבין!!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() הייתה תקופה שעדבדתי רק בצ'יטינג (coleman style) והייתה תקופה שעבדתי לאט 100% נקי, כן הייתי מורעל מוינגייט אחרי שגמרתי את הקורס
![]() מצאתי שלעבוד מלוכלך מדי זה בעייתי כי זה באמת מוביל לפציעות ולא תמיד עובד על השריר כמו שצריך. לעבוד נקי זה עוד יותר בעייתי כי אחרי שעוברים את שלב המתחיל זה נהיה בלתי אפשרי לעלות במשקלי עבודה בתרגילים שהם לא סקוואט, בנץ ודדליפט עכשיו אני עובד עם משהו באמצע בין 2 הקיצונים, גם מאפשר לעלות במשקלים וגם מוריד את סכנת הפציעות ד"א זה נכון להרבה דברים בחיים, לקחת 2 קיצונים ולעשות משהו באמצע זה בדרך כלל התשובה הנכונה ![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |