|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() התאמתי תקופה של 3 חודשים לפני בערך חודשיים וכל אימון שסיימתי למשל יד קדמית
הרגשתי כאבים ביד קדמית בגלל כל התרגילים חזרתי להתאמן לפני בערך 3 שבועות וכל אימון שאני עושה אני לא מרגיש כלום סיימתי יד קדמית עשיתי את כל התרגילים כמו שצריך, ואין לי כאבים ביד כלום כאילו לא התאמנתי מישהו יודע מי מה נובעת הבעיה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אף אחד לא יכול לעזור לי פה שמבין בעניין ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תבקש ממישהו שיתן לך כמה אגרופים ביד אחרי הסט
צריך לפתור לך את בעיית הכאב
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U נערך לאחרונה על ידי Fatboy, 07-09-09 בשעה 14:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() :/ עכשיו רציני
אני רואה לא הבנת על מה אני מדבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() הבנתי טוב מאוד
כנראה לא הבנת את המסר מעבר לציניות של התגובה שלי.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() זה לא אומר כלום ואין מה לבסס על זה אפקטיביות אימון.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל