|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי בעייה בלחיצה צרפתית, תמיד שאני עושה את התרגיל יש לי כאב מוזר במרפק ולא נראה לי שזה אמור ליהיות.
ניסיתי גם להוריד משקל וזה לא עבד, אין לי בעייה עם אף תרגיל אחר זה קורה לי רק בזה. גם בדקתי את עצמי וניסיתי לעשות את התרגיל בכל מיני דרכים וזה לא עוזר. אני צריך להחליף תרגיל? ואם כן אז מה מומלץ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() תבדוק שאתה שומר על מרפקים נעולים.
תבקש ממישהו מתמחה שיראה איך אתה עושה, די ברור שאתה פותח את המרפקים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני שומר על מרפקים נעולים, ומזאת אומרת פותח מרפקים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בן אדם! בדיוק ככה נפצעתי.. תקשיב,עשיתי לחיצה צרפתית והיה לי את הכאב במרפק והמשכתי להתאמן כי לא היה כזה חזק והינה היום אני מושבת בבית בגלל פציעה =[. תחליף תרגיל,הוא בעיתי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() התרגיל באמת בעייתי והיה עליו כמה פוסטים וגם לי הוא שחק את אחד המרפקים...תעשה משהו אחר
התרגיל שבאמת מפוצץ לי את היד אחורית -http://www.muscleandstrength.com/exercises/weighted-bench-dips.html
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני הולך להחליף את התרגיל במקבילים.
תודה חסכתם לי פציעה ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() גם אני סבלתי ממרפקים מציקים, אל תוותר על התרגיל לגמרי, תעבור למשהו אחר ותנסה עוד כמה חודשים לחזור אליו אולי שהמרפקים שלך יפתחו איזו חסינות או משהו כזה (אל תתפסו אותי בהגדרות, אצלי אישית זה עבר)
לגבי מקבילים - זה מה שהיה הכי הורג לי את המרפקים, ספציפית מקבילים שיורדים עד למטה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אם יורדים מממש עד הסוף במקבילים זה גם עושה את אותו דבר.
תעשה תרגייל אחר אחי,אל תקח סיכון,אני מצטער שהתחלתי עם זה..חודש אני יושב בבית.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
משתמש פעיל
|
![]() תצמיד את המרפקים ותנעל בסוף תנועה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() למי אכפת ממרפקים צמודים, אתה בחיים לא תגיע למשקל מכובד בלי לפתוח מרפקים, חוץ מזה שכשהמרפקים צמודים זה שם יותר לחץ על המפרק כי אתה לא נותן לגוף לעשות את התנועה הטבעית שלו.
אז בשביל מה? עוד 10% בידוד ליד אחורית? pointless פותח האשכול תחליף לתרגיל יד אחורית אחר, לא תפסיד מזה כלום
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() תכלס מסכם הכל....
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: 1.80/88
עוסק ב:: ברזלים!
|
![]() אחד התרגילים הטובים! ואחד התרגילים המסוכנים!!!!!
בדיוק אתמול עשיתי אותו ואני עד עכשיו סובל מזה.......!!!! פירק לי את כל המיפרק ביד. |
![]() |
![]() |