|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() chin-ups זה מתח בסופינציה... כמו המתח שמביאים לבנות במבחני בית ספר. מה השריר הראשון שנכשל בתרגיל הזה אצל אדם עם פרופורציות נורמאליות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מתח בנות?
עדיין עובד על גב, אבל גם יד קדמית משתתף |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() גם בפרונציה (pull-ups) היד קדמית משתתפת.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקשר מתח בנות , זה אותו דבר שתגיד בנט אובר אחזיה הפוכה זה בנט אובר בנות , סה"כ יש יותר מערבות של הבייספס אפשרות להעמיס יותר משקל /לעשות יותר חזרות מתח ובדרך לעבוד גם על היד מי שלא אוהב לפמפמפ יותר מדי בייספס.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: אני בחור טוב
עוסק ב:: לימודים
|
![]() מתח בנים עובד על גב ושרירים מייצבים
ומתח בנות זה 90 אחוז גב ושרירים מייצבים ועשר אחוז יד קדמית |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם רציניים 6 תגובות מיותרות ?
מישהו יודע מה השריר הראשון שיכשל במתח הפוך אצל בחור עם פרופורציות סבירות ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: אני בחור טוב
עוסק ב:: לימודים
|
![]() אמרו לי בחדר כושר זה טעות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() הגיוני שהיד הקידמית תתעייף הרבה לפני הגב ,במיוחד בהתחשב במשקל הגדול שהיא תצטרף לסחוב בחלקים האחרונים של התנועה.
![]() |
#13 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מה שארבל אמר זה הנכון- היד קדמית בדרך כלל תגיע לכשל ראשונה. לא רוצה להכליל, בטוח יש יוצאים מן הכלל שמתאמנים כמה שנים רק על ידיים או אני לא רוצה לדעת מה.
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תשתדל להישען קדימה אם אתה מרגיש קושי ביד הקדמית ותוכל לגנוב עוד חזרה או שתיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() אין כזה דבר, הכל נכשל ביחד, כי מערכת העצבים לא יכולים לגייס את הסיבים שמעורבים בתנועה פעם נוספת. אם התנועה הייתה יכולה להתבצע שוב היא הייתה מתבצעת ולא היה כשל.
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
![]() שריר אחד יכול להגיע לכשל לפני השני
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין בזה הגיון , זה כמו שתגיד שאתה מתקשה לבצע תנועה מלאה בלחיצת בגלל שכל השרירים נכשלים יחד . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
קח מצב שהו אתה עושה כפיפות מרפק לכשל. עכשיו לך תעשה מתח- לא תצליח. זה אומר שהגב בכשל?
![]() |
![]() |
#20 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אני חושב שהוא התכוון לזה שמערכת העצבים נכשלת ולא השריר עצמו, כאילו שאם עכשיו תכשל בכפיפות מרפקים גם לא תצליח לעשות מיד אחרי זה פשיטת מרפק (זה מה שאני הבנתי, אני לא אומר שזה נכון או לא נכון).