|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: משוחרר, מתאמן מתחיל.
עוסק ב:: עבודה והכנות ללימודים
|
![]() אני מתחיל אבל גם מעוניין להבין יותר בתוכניות אימונים.. בינתיים אני עושה אימון כללי.. מעלה מאסות כל הזמן עושה איזה 3 תרגילים מכל שריר בכל אימון (נראה לי מוזר כי לוקח לי איזה שעה וחצי + אימון ומעייף אותי בטירוף)
מתי צריך לעבור לתוכנית ab ומה היא כוללות בתוכה על איזה שרירים צריך לעבוד בה ? וכן כמה ימים בשבוע היא... כמו כן, עליה במשקל של המשקולות מתחילים ב ab או באימון כללי? מאחר והמדריך אומר לי להעלות משקלים כל הזמן ולהוריד סטים.. ולהוסיף תרגילים עד שיבנה לי תוכנית חדשה. והאם אתם נעזרתם במדריך של החדר כושר בבניית אימון או שבניתם לעצמכם ? ואם כן, באיזה שלב. תודה !!
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כלל ברזל בתחום-לעולם לא להקשיב למדריכים
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לעולם לא?
וואלה? בא לך ללומר לי משהו?אשמח שמישהו יאמר את זה בפנים
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם אתה יודע ש 99% מהמדריכי כושר בארץ לא מבינים כלום מהחיים שלהם
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
אם אתה חושב שאתה יודע יותר ממני אז תוכיח או מדארק מיוז או מטימה999 שניהם גם בפורום ושניהם מדריכי כושר וואלה אני יכול למצוא עוד הבעיה היא שאני לא מכיר עוד אז אל תכליל ואל תתנשא כי תמיד יהיה אחד שיעשה אותך כזה קטן
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
תאמת אתם זן נכחד, מה ההיתי נותן למאמן שידע מה זה סקוואט ,דדליפט פאור קלין, ויוכל לעזור לי איתם, לא יצא לי עדין לעבוד עם מדריך שמבין , אבל ברור שיש מן התם פשוט צריך לחפש אותם. (לא שאני אבל כשבעל המכון אומר לך תעשה סקוואט במכונה זה אותו דבר כמו חופשי (אז כאילו מה מלדמים אותו כשהוא לומד על זה). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() באמת יש כמה מדריכים תותחים אבל הרוב ליצנים ואני לא סתם אומר.
אני רואה אותם מביאים תוכנית למאתמן מתחיל שבא להתאמן רק מכונות והכל טווח חזרות של 20 מה ההגיון? בזה אני לא מבןי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע על מה אתם מדברים יש לי מדריך כל דבר שאני צריך הוא עוזר לי
זה שבכל המקומות כמו הולמס פלייס והחרטה הזה יש מדריכים בשקל זה לא אומר שאין מדריכים טובים |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() גאוני שאף אחד מכם לא ענה על השאלות של פותח האשכול.
לפותח האשכול, התוכנית שלך אמורה להיות תוכנית שאתה מצליח להתפתח ולגדול ממנה. יש כמה עקרונות לבניית תוכנית כמו זמן האימון, סוגי התרגילים (מורכבים/פשוטים) כמות הסטים וכו. כל עוד אין לך את הנסיון בתוכניות אימונים תתחיל ממשהו שכבר חשבו עליו והוכיחו כתונית יעילה, לך על תוכנית הstarting strength של מארק ריפטו. התוכנית תתן לך תוצאות ובסיס להמשך. ממליץ לך להתחיל לקרוא מאמרים עליה כי אין לי כוח לכתוב לך מגילה שתסכם לך איך עליך להתאמן ב-5 השנים הקרובות. בינתיים אתה צמא לידע כי אין לך שום מושג בתחום. ממליץ לך כמו שאמרתי להתחיל לקרוא מאמרים באתר הכללי וגם לקרוא תגובות של אנשים חכמים בפורום. עם הזמן אתה תדע יותר טוב מה לעשות, איך להתאמן ואיך לאכול. בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מדריך אבל אני מבין את זה שלא נותנים סקוואט/דדליפט מהסיבה שרק 10% באמת יעבדו בטכניקה נכונה
אותו מדריך הוא לא גננת שישגיח על המתאמן כל אימון ויעדיף לתת משהו יותר פשוט ובטוח לביצוע שלא דורש כל כך טכניקה |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה כבר כל כך דורש טכניקה בסקוואט ודדליפט
עשו מזה מדע טילים רק להגיד כמה נקודות ולהסתכל פעם פעמיים על המתאמן, זה לא קשה לקלוט הסיבה שלא נותנים את התרגילים האלה זה כי יש תפיסה שזה איזה משהו מטורף שחייבים ניסיון והשגחה כדי ללמוד לבצע נכון שבעצם זה תרגילים פשוטים שמערבים טיפה יותר שכל מכפיפת מרפקים אפשר להגיד תודה לוינגייט באופן חלקי על הפצת השטות הזאת
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() לא זה לא. בעצם, זה תלוי איזה מכון. יש מכונים שבהם כל אחד עסוק בקערה של עצמו. במכון שלנו לדוגמא אני לפעמים רואה אנשים עובדים בטכניקה לא נכונה ואני מתקן אותם וגם אחרים שם שמבינים בזה עוזרים לאלה שלא. אם במכון יש אהדה כלפי המתאמנים החדשים אפשר תמיד ללמוד יפה את הטכניקה ותמיד אם אתה לא עובד מכון מישהו יבוא ויעזור לך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
כמה אנשים הדרכת לביצוע תרגילים ביוםפ? כמה זמן היה לך נטו לכל מתאמן?שדניכם ב4 בעיניים? במשך כמה זמן זה היה? תענה על כל אלו ואז אוכל לענות לך שתבין את זה בצורה יותר מוחשית...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אבל עדיין נשארתי עם סימן שאלה לגבי התוכנית שהוכנה לי לבינתיים ולגבי ההמשך...
איזה מאמרים לקרוא אני מחפש אבל לא מוצא מאמרי אימונים של מתחילים וכדומה... התוכניות אימונים של ישראלבודי לא מובנות... לא מובן למה צריך לבצע תרגילים מסוימים ואחרים לא. תדירות עומסים .... אני צריך קישורים למאמרים שבונים גם תוכניות אימונים אם יש.. שוב תודה
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי ראיתי תוכנית אימונים של אוניברסיטת בן גוריון
http://cmsprod.bgu.ac.il/sport/sport...ning+programs/ להשתמש בה? וכן איך אני משלב פה משקלים מוסיף / מוריד משקלי? וכן... אפשר לגוון במכשירים? או שלא מומלץ אם יש תוכנית שרשום בה המכשירים המסוימים.
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() כמו כן, ראיתי בתוכנית אימון מתקדמים שצריך להגיע 4 פעמים לחדר כושר בשבוע?? הגיוני? איפה המנוחה נמצאת בעניין הזה ..? ולמי שיש רק 3 ימים בשבוע מה עושה נשאר עם התוכנית הקודמת?