|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
כללי:: מתאמן חדש
עוסק ב:: סטודנט
|
![]() שלום לכולם...
מנסה לעלות במסת שריר, מתאמן אימוני כוח במשקל בינוני, מעוניין דעת האם התזונה מספיקה ומתאימה למטרה. נתונים כלליים: גיל 25 משקל 65.2 גובה 173 משך אימון - שעה וחצי - שעתיים (תלוי אם a או b) ** מספר ימי אימון: 4 נתונים תזונתיים: סה"כ קלוריות 2116 חלבונים: 126.5 גרם פחמימות: 316.21 גרם שומנים: 37.40 גרם *** הנתונים לא כוללים בתוכם סלט ירקות ופירות **** אגב, בגלל שקשה ללי לאכול הרבה, אני מוסיף לתפריט 2 סקופים של גיינר + 1 של אבקת חלבון מי גבינה (הנתונים כלולים בערכים התזונתיים) bmr נקי = 1656 (אם מישהו יוכל לעזור לי לדעת בכמה צריך להכפיל את הנתון כדי לדעת בערך כמה קלוריות הגוף שורף בערך ביום). תודה מראש לכל העוזרים והמכוונים (אם יש צורך בעוד נתונים שלא חשבתי עליהם, כתבו והוסיפם) נערך לאחרונה על ידי liav024, 26-07-09 בשעה 22:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא זה לא מספיק,מסה עושים עם מינימום 2500 קלוריות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד תיכון
חדר כושר: אורלייף
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() אני רק אוסיף ואומר שתוסיף את הקלוריות החסרות משומן : שמן זית/חמאת בוטנים/טחינה הם מקורות טובים לשומן, וגם "קלים לאכילה".
תעלה גם את תוכנית האימונים, יש לי תחושה שהיא לא מוצלחת במיוחד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אכילה מרובה ^.^
|
![]() אחרי ההכפלה זה באמת יוצא איזה 2000. לדעתי תעלה קצת את השומן באופן יחסי, ותגדיל את כל התפריט באיזה 400 קלוריות.
אם אתה רואה שאתה לא מתקדם, תוסיף עוד איזה 200-500. אם אתה לא מתקדם תוסיף עוד. לדעתי זה הדרך הנכונה כי אם נגיד תתחיל מיותר מזה, אז אתה בטוח תעלה, אבל אתה מפספס את העליה הטובה שיכולת להפיק עם כמות מתאימה יותר. |
![]() |
![]() |