|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מחר האמסת פחממות ראשונה שאני עושה בחיים שלי ואני לא יודע איך התפריט שלי צריך להיות
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 1.3-1.5 גרם חלבון פר קילו ,מקסימום פחמימה ומינימום שומן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נישמע קל....
אני יוכל קצת חזה עוף פה ושם קוט'ז וסיר אורז זה יהיה טוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 1,636
גיל:: 20
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]()
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 1,636
גיל:: 20
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 1,329
כללי:: שרירי וצנוע
גיל:: 23
חדר כושר: ספרינט
|
![]() 12-14 גרם פחמימה למסת גוף רזה (בלי שומן)
אתה יכול ציט בקטנה אבל לא יותר מזה
__________________
don't practice until you get it right practice until you can't get it wrong |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() רביולי אני בולס כמו מטורף בהעמסות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אורז, תפוחי אדמה, בטטות, בורגול, כוסמת, קוסקוס, פסטה, לחם, קינואה, שיבולת שועל, פתיתים...
פייי כמה אפשרויות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כן אבל משו מקורי וטעים חח כי לטחון סיר אורז זה לא ממש כיף....
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 3,685
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() גלדיה 0% / יוגרטים / בגטים / פירות / ביגלה / פרכיות אורז / יש הרבה
__________________
**** |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() גלידה 0 אחוז, בייגלה,רביולי,בטטות,תפוחי-אדמה,אורז,פסטה,ש"ש ועוד אלף דברים...
העמסה זה טוב. |
![]() |
![]() |