|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() למה הוא נחשב ללא טוב?
למה אומרים שסוכר פירות וסוכרים מורכבים (עמילן) עדיפים בהרבה? הרי גם הוא פחמימה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מי אמר שהוא לא טוב?זה פשוט מקור פחמימה שלא מעלה את רמות הגליקוגן,ולכן עדיף פחמימה "איכותית" שכן מעלה את הגליקוגן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ^ רב פחמימה המצטברת כמאגר בגוף בע"ח ובני אדם
ציטוט:
אז למה שזה לא יהיה טוב? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() עד היום אני לא מבין מה זה גליקוגן...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא רואה סיבה אחרת להתנזר מסוכר לבן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא טיעון של ממש...
ואגב, עם קרמל יש בעיה? מבחינה בריאותית... נערך לאחרונה על ידי pumba, 10-06-09 בשעה 17:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() סוכר חם?זה אותו הדבר לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() שמעתי שבחום נוצרים קשרים כפולים או משהו... אבל אני בכלל לא סגור על זה. לפי ההגיון זה אותו דבר, אלא אם כן מישהו יאמר אחרת.
מישהו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() נשמע לי כמו התעסקות בקקי.
תאכל וזהו. והוא אמור למלות מאגרי גליקוגן כמו כל פחמימה הרי כולם הופכים לחד סוכר במערכת העיכול והם זהים בעיכול שלהם. חלקם לוקחים יותר זמן להתפרק במערכת העיכול זה הכל |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() כי לוקח לזה יותר זמן להתעכל וכנראה שעדיף סוכר ענבים כי הוא מתעכל מהר יותר ומשפיע מהר יותר על הגוף בניגוד לסוכר לבן שהוא דו סוכר וצריך לעבור פירוק לחד סוכר לפני כן.
בכל זאת זה התעסקות בקקי. תאכל טוב יהיה בסדר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() לפני שאתם עונים , תריצו חיפוש בפורום הנושא הזה נחרש מיליון פעמים..
פרוקטוז שונה מגלוקוז והוא פחות בריא ממנו, סוכר לבן ממלא גליקוגן .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() מתי אתם ממליצים לאכול פרי? רק 3 שעות אחרי שאכלתי פחממה?
ואם אני אוכל נגיד תפוח בבוקר על בטן ריקה ואחרי חצי שעה אני אוכל פיתה זה גם יאגר לי כשומן בגלל שהמאגרים כבר מלאים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
מאגרים הגליקוגן , בשריר וגם בכבד "טיפה" יותר גדולים מתפוח מבחינת גלוקוז , רוב הסיכויים שלא מתמא את מאגרי הגליקוגן שלך בשריר כי מדובר בסביבות ה500 גרם שזה די הרבה הייתי אומר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר לדעת למה עדיף לאכול את הפירות בבוקר?
לא הבנתי את התשובה שלך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() כי הסוכר של הפירות נאגר בגליקוגן של הכבד ועל הבוקר הם מרוקנים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אז השאלה שלי היא אם אני אוכל תפוח על הבוקר ואחרי שעה ככה אני ידפוק פיתה שיש בה עוד 40 פחממות זה יאגר כשומן כיוון שהמאגרים מלאים או לא?
|
![]() |
![]() |