|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן בבית בתוכנית הזאת כל יום...
חזה: שכיבות שמיכה 6*15 + 5*20 שכביות שמיכה עם ידיים פתוחות 4*85 Dumbbell Bench Press 5*15 http://exrx.net/WeightExercises/Pect...enchPress.html בטן: כפיפות בטן 5*50 כפיפות בטן אלכסונים (מרפק ימין נוגע בברך שמאל וכו') 3*20 הרמת רגליים 3*20 ידיים : Dumbbell Curl 5*15 הברכיאליס 3*10 כתפיים: הרחקת משקולות לצדדים 3*12 כדי לי לחלק את התוכנית הזאת בצורה כלשהיא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גרוע
גב?רגליים?אחורית?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי כל מה שרמשמתי פה יוצא לי אימון של שעה ו20 איפה אני עוד יכניס עוד תרגילים...בגלל זה אני שואל עם כדי לי לפצל ? ואיך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חזה מקבל 20 סטים,20 סטים
בטן מקבלת 11 סטים איך האימון לא קיח לך יותר משעה? אם אתה עובד fbw שריר גדול צריך לקבל 4 סטים וקטן 0-2 ותעבוד על כל הגוף
הכאב הוא זמני, הגאווה היא נצחית When You Have To Squat,Squat,Dont Talk נערך לאחרונה על ידי manshush, 08-06-09 בשעה 16:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() fbw=Full Body Workout
זאת אומרת שאתה עובד על כל השרירים באימון אחד עושים אותה 3 פעמים בשבוע בדרך כלל fxfxfxx שריר גדול זה חזה גב רגליים כל השאר קטנים
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שריר גדול:
חזה,גב,רגליים שריר קטן: בטן,יד קדמית,יד אחורית,כתפיים תעשה 2 סטים לשריר קטן ו-5 סטים לשריר גדול. אל תעבור את ה-12 חזרות, אל תרד מ-8 חזרות. תעשה אימון כל יומיים. בין כל סט לסט ותרגיל לתרגיל תעשה דקה מנוחה. אסור שהאימון יעבור את השעה וחצי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי אותך מה אתה מציע לי לעשות...?...אני מתאמן בבית ... יש לי משקולות בהרכבה כזאת (אתה יודע מוט וצלחות)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו יכול לעזור לי להרכיב תוכנית אימונים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() עזרה?
|
![]() |
![]() |