|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() עד ליפני כמה שנים הייתי שמן(לא בהגזמה אבל בהחלט מלא)..
עשיתי דיאטת כסח ותוך איזה חודש ומשו הורדתי מלא מישקל(לא זוכר בידיוק כמה,איזה 10 קילו לפחות...)... בכל מיקרה מאז יש לי שומן באיזור התחתון של החזה והבטן שאני לא מצליח להיפטר מימנו... לא משנה כמה אירובי אני עושה וכמה אני שומר על תזונה(ואני עושה את שניהם בטירוף!!!) זה לא נעלם.. יש לי גוף די שרירי אבל השומן המעצבן לא נעלם... בכל מיקרה יש לי 9% שומן (כן אני בטוח,תזונאית קלינית בדקה אותי!!!) הקטע שאני בכלל חושב שמדובר בעור שהידלדל ולא בשומן(יכול להיות שהעור הידלדל בעקבות הדיאטת כסאח...) אני לא יודע מה לעשות כי מבחינת תזונה ואירובי תאמינו לי שאני עושה את המקסימום...=( עם למישהו פה המצב מוכר או שלמישו יש את הפיתרון אשמח לשמוע!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
גולש עם אזהרה
|
![]() 1) לא הורדת 10 קילו בחודש.
2) אתה לא 9% אם עדיין יש לך שם שומן. המכשירים למדידה מאוד לא מדויקים. סביר להניח שאתה באזור ה-12%. 2) בעיה מוכרת. מה הנתונים שלך כרגע? כדי להוריד את השומנים האלה אתה תצטרך לעשות חיטוב ארוך ואינטנסיבי.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כן,זה בגלל הדיאטת כאסח אחי.
זה מה שקורה,חבל שעשית את זה,הייתי צריך לקרוא קצת לפני. אני לא חושב שיש דרך להתפתר מזה חוץ מניתוח. סורי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני זוכר משהוא פה השיל 60 ק"ג והיה לו את זה ואמר שצריך להתאמן לא רק אירובי (או שהוא מתאמן גם בשביל למלא את עצמו איפה שיש ל עור עודף ואני חושב שהוא אמר שזה הולך אני לא זוכר) כדאי לנסות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם תעשה חיטוב ותרד מתחת ל 10 לא ישאר לך שום מקום בגוף עם בליטת שומן
ככה ש 9% לא היית ורק עם תפריט חיטוב אתה יכול להגיע לשם
![]() |
#6 |
גולש עם אזהרה
|
![]() אם אתה רוצה להוריד את זה עכשיו אז דבר ראשון:
1) תבנה תפריט ניטרלי ![]() 2) תבנה לעצמך תפריט חיטוב משולב עם אימונים אנאירוביים. בערך גרעון של -500 ולנסת לדלל כמה שיותר פחממות. תוך חודשיים שלוש לפי דעתי אתה תראה שיפור ניכר.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: כדורגל
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() גם אני ככה...
הורדתי משו כמו 9-10 קילו בחודש-חודש וחצי.. לא הייתי אוכלל כלום... ועכשיו יש לי גוף די שרירי אבל עדיין יש את השומן הזה... בגלל זה אני בחיטוב עכשיו כדי להוריד את זה... בחמישה שבועות הראשוניים ראייתי שינוי אבל אחר כך התחלתי לזלזל בטירוף ועכשיו אני חוזר לעצמי |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://img188.imageshack.us/img188/1939/56537976.jpg כמנם כל העבוד על השינוי המוטיבציה אבל אתה צריך לאכול וליגדול ושתגדל אתה כבר לא תתייחס לשומן כי יראו שרירים
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() אתה לא 9 אין מצב
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שתצטרך לעלות במסה ולאחר מכן תעשה חיטוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() קודם כל תודה לכל המגיבים...
מישהו יכול בבקשה לעזור לי ליבנות תוכנית חיטוב??? גם ככה אני אוכל בריא בטירוף: 1.אני אוכל רק אורז מלא ולחם מלא 2.אני אוכל רק שומן טוב כמו טחינה ואגוזי מלך(ולא בכמויות גדולות) 3.הרבה ירקות 4.בלי סוכר וממתקים 5.וכמובן שאני אוכל 5 ארוחות חלבון ביום בישביל ליגדול(אני שוקל 80 ק"ג על 1.80) לגבי הפחמימות אני אוכל רק כמה שאני מרגיש רעב,עם אני יוכל פחות אני ייצטרך להרעיב את עצמי... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: וינגייט
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |