|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() הבנתי שאם אני במאסה ומגיע לאימון יתר (ואני מגיע :s) אז השריר לא גודל, אבל אם בחיטוב אני מגיע לאימון יתר אז אני מפרק שריר או שזה לא משנה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
ושלא תבין לא נכון בשני המקרים המצב לא טוב
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מדוע? מה ההשלכות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יודע בכלל מה זה אימון יתר?(overtraining)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מן הסתם..
לדוגמה שלפעמים אני הולך לאימון ג'ודו או אגרוף תאילנדי כשהרגליים שלי תפוסות אחרי אימון רגליים, ואז למחרת אני כבר הולך לחדר כושר לעשות אימון חזה.. עכשיו אני לא יודע אם זו דוגמה חד משמעית לאימון יתר, ובגלל זה אני שואל, וגם שואל מה ההשלכות של זה אם זה קורה מדי פעם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בחיטוב עזוב את זה שהגוף יפרק שריר ..
אתה יכול להיפצע |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() במסה אימון יותר , במקרה הטוב לא תעלה במסת שריר ואולי השריר יפגע קצת , וזאת משום שהגוף יכול לחפות על השריר עם תזונה.
בחיטוב זה סיפור אחר , לגוף אין איפה "לתמוך" בשריר , ולכן הנזק שנגרם לו , הוא גדול יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה אימון יתר? אם אפשר לדעת.. איך זה קורה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() קראתי והתסמינים שמצאתי הם למטה, סבבה הבנתי שאימון יתר זה לא בדיוק מה שחשבתי, מצד שני הבנתי שזה יכול להיות הסבר ליכולת עלובה שיש לי מדי פעם p:
אז אם כבר אני שואל, יש לי בעיה שהquads נתפסים לי פשוט אחרי כ-ל אימון רגליים וזה ממש מפריע בספורט שאני עושה ולפעמים זה מגיע למצב שאני לא מסוגל גם להגיע לחדר כושר ברגל לעשות אימון על קבוצת שרירים אחרת.. למה זה קורה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
סמל מין
|
![]() לפי מה שאתה מתאר יש לך דומס די חזק אחרי אימון רגליים בדר"כ זה עובר אחרי יומיים לי הייתה תקופה שזה היה קורה תמיד בערך 4 חודשים רצוף ופתאום זה הפסיק אין לי מושג איך, תנסה אולי להוריד קצת במשקלים ולעשות חימום טוב לפני אימון רגליים. אני ממליץ לך אחרי אימון רגליים לעשות ריצה קלה של 5-10 דק' אתה תרגיש די תשוש אבל זה עוזר מאוד ולמחרת לא מרגישים כלום.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מתאמן כבר שנה וחצי בערך, עושה חימום הליכה מהירה של בערך 20 דקות ואחרי זה סט חימום עם משקל קל יחסית.
עושה לארבע ראשי דדליפט סקוואט ופשיטת ברכיים. ואני הולך 20 דקות גם אחרי האימון רגליים, וזה קורה כבר די הרבה זמן.. ניסיתי להוריד משקלים רק בסקוואט וזה הרבה יותר קל ואני עדיין נתפס :[ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תעיף את ההליכה לפני אימון ואחרי אימון ופשוט תעשה 2-4 סטים של חימום 25%,50%,75% ואז תתחיל את הסטים של הסקוואט
|
![]() |
![]() |